Libnet.ro
UNICEF

16:00

Ziar de Cluj: Cel mai curajos politist din Cluj si-a dat demisia

Hotnews Hotnews,
 Ziar de Cluj: Cel mai curajos politist din Cluj si-a dat demisia

Ziar de Cluj. ro prezinta marti povestea unui agent de la Politia Rutiera Cluj care, dupa ce a vrut sa il amendeza pe adjunctul sefului IPJ Cluj - fost sef la Doi Si-un sfert -, a fost sicanat la munca, facand subiectul unor actiuni disciplinare si verificari psihologice, si sanctionat. Agentul Sergiu Todea a recurs la Justitie si, intr-un final, a castigat ultima faza a procesului, Curtea de Apel confirmand luni anularea sanctiunilor dispuse de IPJ Cluj impotriva sa. Dupa aflarea sentintei, Sergiu Todea a ales sa isi dea imediat demisia. continuă pe Hotnews

Apple a devenit cel mai valoros brand din lume

Apple a devenit cel mai valoros brand din lume, detronand Coca-Cola, in conditiile in care compania fondata de Steve Jobs este lider in design si performanta, potrivit unui studiu cuprinzand primele 100 de marci de top din lume, realizat de Interbrand Corp.

Victor Ponta: Imi doresc ca Romania sa fie cel mai bun prieten din UE al Chinei

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca isi doreste ca Romania sa fie cel mai bun prieten din Uniunea Europeana al Chinei, o poarta de intrare politica, economica, comerciala, culturala si artistica, transmite Agerpres.

Cel mai mare declin din ultima luna pe bursele din Europa

Bursele europene au incheiat primele tranzactii ale saptamanii cu cel mai mare declin din ultima luna, cauzat de problemele din SUA privind bugetul, care ar putea duce la blocarea activitatilor guvernamentale, si de riscul de cadere a guvernului italian, potrivit presei internationale.

Apple devine cel mai valoros bramd din lume, dupa 13 ani in care Coca Cola a fost lider

Apple este cel mai valoros brand din lume dupa ce 13 ani acest loc a fost ocupat de Coca Cola, arata editia 2013 a topului celor mai valoroase marci, realizat de Interbrand. Compania din Cupertino este urmata de Google, Coca Cola, IBM si Microsoft.

Apple devine cel mai valoros brand din lume, dupa 13 ani in care Coca Cola a fost lider

Apple este cel mai valoros brand din lume dupa ce 13 ani acest loc a fost ocupat de Coca Cola, arata editia 2013 a topului celor mai valoroase marci, realizat de Interbrand. Compania din Cupertino este urmata de Google, Coca Cola, IBM si Microsoft.

Record gustos in Spania: cel mai lung sangerete din lume

Orasul spaniol Burgos se mandreste cu un record gustos: cel mai lung sangerete din lume. Performanta va fi inscrisa in viitoarea editie a Cartii Recordurilor la doua categorii: crud si fiert, cu 187 si,.

Laurentiu Reghecampf: Va fi greu cu Chelsea, Jose Mourinho este cel mai bun antrenor din lume

Steaua a trecut lejer de ACS Poli Timisoara, scor 3-0, iar acum asteapta duelul cu Chelsea, din Champions League. Va fi un meci foarte greu cu englezii, Jose Mourinho este cel mai bun antrenor din lume, a precizat Laurentiu Reghecampf, tehnicianul campioanei Romaniei.

Inflatia din zona euro atinge cel mai redus nivel din februarie 2010

Inflatia a incetinit puternic in septembrie in zona euro si a atins cel mai redus nivel din februarie 2010, potrivit datelor oficiului european de statistici Eurostat, care a publicat luni o prima estimare a acestui indicator, scrie AFP.

FOTO. Cel mai valoros diamant din lume urmeaza sa fie scos la licitatie in luna noiembrie

Casa de licitatii Sothebys este asteptata sa scoata la vanzare un diamant roz estimat a valora in jur de 60 de milioane de dolari. Sothebys a prezentat deja piatra ca fiind cel mai valoros diamant.

Apple a devenit cel mai cunoscut brand din lume

Succesul de care se bucura iPhone si iPad a propulsat compania producatoare Apple pe primul loc in clasamentul celor mai cunoscute branduri din lume, devansand Google si Coca-Cola, se arata intr-un studiu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )