Libnet.ro
UNICEF

22:30

Ziua pedepsei pentru urmaritii penal din dosarul retrocedarilor ilegale. Se asteapta sentinta inaltei Curti de Casatie si Justitie

Antena3 Antena3,
Ziua pedepsei pentru urmaritii penal din dosarul retrocedarilor ilegale. Se asteapta sentinta inaltei Curti de Casatie si Justitie

Sase persoane, urmarite penale in dosarul retrocedarilor ilegale, asteapta sentinta inaltei Curti de Casatie si Justitie. Este vorba despre doi magistrati de la Tribunalul Covasna si alti patru oameni, . continuă pe Antena3

Ziua pedepsei pentru urmaritii penal din dosarul retrocedarilor ilegale. DOUA arestari preventive si doua arestari la domiciliu

UPDATE:Magistratii au dispus ca doua din cele sase persoane urmarite penal sa fie arestate preventiv, pentru 30 de zile, iar alte doua persoane sa fie arestate la.

Propunere de arestare preventiva pentru sase inculpati din dosarul retrocedarilor ilegale de pe Valea Muntelui

Sase inculpati din dosarul retrocedarilor ilegale de pe Valea Muntelui, instrumentat de DNA Brasov, ar putea ajunge dupa gratii 30 de zile. Astazi, Ion Sorin Iacob, Dan Costin Bengescu, Iosif Kadas, Poenaru Janica, Lorand Andras Ordog si Gabriel Uta au fost prezentati la inalta Curte de Casatie si Justitie. Pentru magistratii Ordog Andras si Uta Gabriel, CSM si-a dat acordul pentru arestarea lor la domiciliu.

DNA: Inculpati din Dosarul retrocedarilor au luat legatura cu ministrul Korodi, spre a interveni la seful Romsilva

Trei dintre inculpatii din dosarul privind retrocedarea ilegala de paduri au luat legatura cu ministrul Mediului, Attila Korodi, pentru a interveni pe langa directorul general al Romsilva, Adam Craciunescu, si.

Cine este deputatul Ioan Adam, din dosarul retrocedarilor ilegale

Numele deputatului Ioan Adam si cel al sotiei acestuia, Roxana Adam, apar in dosarul retrocedarilor ilegale. Ioan Adam este unul dintre cei doi deputati PSD de Brasov care au sustinut initiativa legislativa care legalizeaza defrisarile si trecerea padurilor private in intravilan in interesul unor afaceri imobiliare.

Ilie Sarbu, Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam, urmariti penal in dosarul retrocedarilor de terenuri

ACTUALIZARE 18:45 DNA a inceput urmarirea penala fata Ilie Sarbu, Viorel Hrebenciuc, Ioan Adam si Adam Craciunescu in dosarul in care acestia sunt acuzati de retrocedari ilegale de terenuri. * Printul Paul si printesa Lia ar urma sa fie audiati si ei la DNA in dosarul retrocedarilor .

Doina Pana, ministrul Padurilor: Nu se pune problema suspendarii din functie a directorului Romsilva, urmarit penal in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri

Ministrul Apelor si Padurilor, Doina Pana, spune ca deocamdata nu se pune problema suspendarii din functie a directorului Romsilva, Adam Craciunescu, urmarit penal in dosarul retrocedarilor ilegale, ea intreband retoric daca oricine vine cu suspiciuni care planeaza trebuie automat suspendat, relateaza Mediafax.

UPDATE. Ilie Sarbu si Viorel Hrebenciuc URMARITI PENAL in dosarul retrocedarilor ilegale de DNA Brasov

Ilie Sarbu, liderul senatorilor PSD, a ajuns, miercuri dimineata, alaturi de un avocat, la DNA Brasov, unde au loc audieri intr-un dosar privind retrocedari ilegale de terenuri in care sunt vizati magistrati si doi avocati, unul dintre ei fiind deputatul PSD Ioan Adam. Sarbu ar fi urmarit penal.

Ilie Sarbu si Viorel Hrebenciuc, urmariti penal in dosarul retrocedarilor abuzive

Ilie Sarbu si Viorel Hrebenciuc sunt urmariti penal intr-un dosar care vizeaza retrocedari abuzive a 90. 000 de hectare de padure si 100 de hectare de teren agricol. Viorel Hrebenciuc a fost adus insotit de.

Interceptari din dosarul retrocedarilor ilegale: Viorel Hrebenciuc si Ilie Sarbu ar fi incercat sa-i determine pe juristii Romsilva sa inchida ochii

400 de milioane de euro - aceasta este valoarea padurilor despre care procurorii anticoruptie spun ca ar fi fost retrocedate in mod abuziv. Anchetatorii sustin ca liderul senatorilor PSD Ilie Sarbu si colergul.

Referat DNA: Numele ministrului Mediului, Attila Korodi, apare in dosarul retrocedarilor

Numele ministrului Mediului, Attila Korodi, apare in dosarul retrocedarilor ilegale, potrivit referatului Directiei Nationale Anticoruptie DNA) privind propunerea de arestare preventiva a sase inculpati de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, scrie Agerpres. In document se arata ca inculpati din dosarul retrocedarilor ilegale sustineau ca vor lua legatura cu Attila Korodi pentru a interveni pe langa directorul Romsilva, Adam Craciunescu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )