Libnet.ro
UNICEF

11:00

Zona Euro: Recul al somajului in iulie, pentru prima oara de la inceputul lui 2011

Hotnews Hotnews,
 Zona Euro: Recul al somajului in iulie, pentru prima oara de la inceputul lui 2011

Rata somajului a scazut usor in iulie in zona euro, la 12,0% fata de 12,1% in luna precedenta, potrivit datelor revizuite publicate marti de oficiul european de statistica, Eurostat, citate de AFP. continuă pe Hotnews

Sova: O spun pentru prima oara public - nu este obligatoriu ca RMGC sa ceara despagubiri ...

Ministrul Dan Sova a declarat, luni, in cadrul audierilor de la Comisia pentru Rosia Montana, ca RMGC ar putea actiona statul roman in judecata la o Curte de Arbitraj pentru a cere ca statul roman sa fie obligat sa elibereze avizul pentru inceperea exploatarii, informeaza Mediafax. Nu este obligatoriu - si este pentru prima oara cand spun intr-un cadru public acest lucru - nu este obligatoriu ca RMGC sa ceara despagubiri statului roman. Se poate intampla ceva, din punctul meu de vedere ca .

Inflatia din zona euro atinge cel mai redus nivel din februarie 2010

Inflatia a incetinit puternic in septembrie in zona euro si a atins cel mai redus nivel din februarie 2010, potrivit datelor oficiului european de statistici Eurostat, care a publicat luni o prima estimare a acestui indicator, scrie AFP.

Inflatie in scadere in zona euro

Rata anuala a inflatiei din zona euro a continuat sa scada in septembrie 2013, ajungand la 1,1%, de la 1,3% in luna august, in principal ca urmare a declinului pretului energiei, conform estimarii preliminare publicate ieri de Eurostat.

Inflatia din zona euro a coborat la 1,1% in septembre

Inflatia din zona euro a coborat la 1,1% in septembrie, de la 1,3% in august, potrivit datelor furnizate astazi de Eurostat.

Pentru prima data, o institutie de presa este trimisa in judecata pentru santaj. Fragmente din rechizitoriul DNA

Mai multe extrase din rechizitoriul DNA, in dosarul de santaj RCSRDS - Antena Group au fost prezentate, marti, la emisiunea Esential, de la Antena 3. Pentru prima data, o institutie de presa este.

Statul federal american, in somaj tehnic pentru prima data in ultimii 17 ani

Statul federal american a intrat marti dimineata in somaj tehnic pentru prima data in ultimii 17 ani, in lipsa unui acord privind bugetul in Congres. Senatul SUA a respins proiectul bugetului federal temporar .

Peru depaseste Columbia in ceea ce priveste plantatia de coca, pentru prima oara in ultimele doua decenii

Anuntul de anul trecut facut de Natiunile Unite, potrivit caruia Peru a depasit Columbia in productia de material brut pentru cocaina, a crescut ingrijorarea fata de abilitatea guvernului peruvian de a lupta impotriva mafiei drogurilor si de a oferi alternative fermerilor.

S-a intamplat pentru prima data in ultimii 17 ani. Ce EFECTE are intrarea in INCAPACITATE de PLATA a SUA: E catastrofal!

Oprirea partiala a activitatii statului federal american, dupa ce Congresul nu a adoptat bugetul pentru anul fiscal care a inceput la 1 octombrie, va cauza intr-o prima perioada pierderi de 300 milioane de .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )