Libnet.ro
UNICEF

01:05

1,8 milioane de euro din partea Comisiei Europene pentru programe de cultura si media

B1 B1,
1,8 milioane de euro din partea Comisiei Europene pentru programe de cultura si media

Comisia Europeana a propus un fond in valoare de 1,8 miliarde de dolari prin care se vor consolida programe de cultura si media intr-o incercare a de a inspira deschiderea publicului vizavi de cultura. continuă pe B1

Grecia a recuperat doar 19 milioane euro din datorii catre stat de 13 miliarde euro

Ministerul de Finante elen a recuperat in patru luni 19 milioane de euro dintr-un total de 13 miliarde, banii pe care trebuie sa-i primeasca statul de la marii datornici ai Greciei, conform surselor de presa.

EXCLUSIV. A treia scrisoare a Comisiei Europene pentru Mona Pivniceru. ...

Comisia Europeana ii cere Ministrului Justitiei, Mona Pivniceru, informatii legate de cazuri de inalta coruptie aflate pe rolul instantelor - printre care si cele in care sunt implicati Adrian Nastase, Serban Bradisteanu sau George Becali - precum si despre anchetele privind referendumul si parlamentarii gasiti incompatibili de ANI si care trebuie revocati din Parlament. Aceste cerinte fac parte dintr-o noua scrisoare trimisa ministrului de catre secretarul general al Comisiei Europene, .

Libia va primi 8 milioane de dolari din partea SUA pentru a combate grupurile extremiste

Administratia Statelor Unite a aprimit acordul Congresului pentru alocarea a opt milioane de dolari Libiei in scopul crearii unei unitati de elita pentru combaterea grupurilor extremiste, informeaza RT.

BNR: Investitiile directe ale nerezidentilor in Romania in primele 8 luni au totalizat 941 milioane euro

Deficitul contului curent in perioada ianuarie - august 2012 a fost finantat in proportie de 30,1 la suta prin investitii directe ale nerezidentilor in Romania, care au totalizat 941 milioane euro fata de 607 milioane euro in perioada ianuarie - august 2011), din care participatiile la capital consolidate cu pierderea neta estimata au insumat 140 milioane euro, iar creditele intra-grup 801 milioane euro.

Presedintele Partidului Verde, Ovidiu Iane, CANDIDEAZA din partea USL intr-un colegiu din ...

Presedintele Partidului Verde, Ovidiu Iane, va candida intr-un colegiu uninominal pentru Camera Deputatilor in judetul Suceava, din partea USL, a anuntat, luni, presedintele PSD Suceava, Catalin Nechifor, relateaza Mediafax. Nechifor a spus, intr-o conferinta de presa, ca Iane va candida din partea USL in colegiul uninominal nr. 7, care include orasul Vicovu de Sus, si a precizat ca aceasta candidatura se face in baza unui protocol intre PSD si Partidul Verde. El a explicat ca desemnarea .

Ponta: Este o idee foarte buna ca Becali sa candideze din partea USL.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni dimineata, despre candidatura lui Gigi Becali la alegerile parlamentare din decembrie din partea PNL, ca este de acord si ca i se pare o idee buna. Cred ca este o idee foarte buna sa candideze Becali din partea USL in colegiul in care candideaza Dan Diaconescu, a spus prim-ministrul. Ponta a subliniat ca Becali o sa il invinga pe Diaconescu: Il batem pe principiul e aliat PD. Totodata, Ponta considera ca disputele cu PDL nu fac decat sa creasca .

Marian Vanghelie: Oana Mizil va candida la Bucuresti din partea USL

Vicepresedintele PSD Marian Vanghelie a declarat, marti, ca Oana Mizil va candida intr-un colegiu de deputat din Bucuresti, din partea USL. Va candida la Bucuresti pentru ca este parlamentar si, dupa cum a.

Ponta: Nu ma astept la critici din partea liderilor europeni, ma cunosc cu toti prim-ministrii.

Victor Ponta a declarat marti inainte de CNEx al PSD ca nu se asteapta la critici din partea liderilor europeni ce se vor afla in Romania, explicand ca se intelege foarte bine cu toti si nu a solicitat o intalnire cu cancelarul Germaniei, deoarece timpul este foarte strans, potrivit Realitatea. net. In primul rand, eu vreau sa spun foarte clar pozitia mea si ca prim-ministru, si ca lider politic, sigur, apartinand familiei soicial-democratilor, ca indiferent de lucrurile politice care ne .

Deputatul Monica Iacob Ridzi va candida din partea PP-DD in Hunedoara

Deputatul Monica Iacob-Ridzi va candida pentru un nou mandat in Camera Deputatilor din partea PP-DD in Colegiul 5 Petrosani-Petrila-Aninoasa, unde activeaza in prezent, potrivit Agerpres. in cursul.

Antonescu: PNL si-a dat acordul ca Gigi Becali sa candideze din partea USL. Liberalii incep negocierile si cu PNTCD

Conducerea PNL si-a dat acordul, luni, ca Gigi Becali sa candideze din partea USL. in plus, conducerea liberala a decis inceperea negocierilor pentru un acord politic nu numai cu PNG, condus de George Becali, dar.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )