Libnet.ro
UNICEF

07:30

Grecia a recuperat doar 19 milioane euro din datorii catre stat de 13 miliarde euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Grecia a recuperat doar 19 milioane euro din datorii catre stat de 13 miliarde euro

Ministerul de Finante elen a recuperat in patru luni 19 milioane de euro dintr-un total de 13 miliarde, banii pe care trebuie sa-i primeasca statul de la marii datornici ai Greciei, conform surselor de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Studiul ROADS: Valoarea raportata a pietei de publicitate online din Romania a atins 10,2 milioane euro in primul semestru

Piata raportata a publicitatii online din Romania s-a ridicat in prima jumatate a acestui an la 46,6 milioane de lei circa 10,2 milioane de euro), in usoara crestere fata de primul semestru al anului trecut, potrivit ultimului studiu ROADS referitor la aceasta piata, realizat de IAB Romania si PwC Romania. Rezultatele studiului au fost prezentate marti in cadrul IAB Forum.

BNR: Investitiile directe ale nerezidentilor in Romania in primele 8 luni au totalizat 941 milioane euro

Deficitul contului curent in perioada ianuarie - august 2012 a fost finantat in proportie de 30,1 la suta prin investitii directe ale nerezidentilor in Romania, care au totalizat 941 milioane euro fata de 607 milioane euro in perioada ianuarie - august 2011), din care participatiile la capital consolidate cu pierderea neta estimata au insumat 140 milioane euro, iar creditele intra-grup 801 milioane euro.

Magazinul Cocor, executat silit. BCR il scoate la licitatie cu un pret de pornire de 30 de milioane de euro

BCR executa silit centrul comercial Cocor si va organiza o licitatie de vanzare la mijlocul lunii noimebrie, la un pret de pornire de 134,9 milioane de lei circa 30 de milioane de euro), decizie contestata in instanta de proprietarii magazinului, anunta Mediafax.

BERD analizeaza un imprumut de 46 milioane euro pentru parcul eolian Crucea din Dobrogea

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare analizeaza acordarea unui imprumut de 46,6 milioane de euro pentru darea in folosinta si functionarea parcului eolian Crucea din Dobrogea, informeaza.

1,8 milioane de euro din partea Comisiei Europene pentru programe de cultura si media

Comisia Europeana a propus un fond in valoare de 1,8 miliarde de dolari prin care se vor consolida programe de cultura si media intr-o incercare a de a inspira deschiderea publicului vizavi de cultura.

Centrul comercial Cocor din Bucuresti, executat silit de BCR si scos la licitatie cu un pret de pornire de 30 milioane euro

Centrul comercial Cocor din Bucuresti va fi executat silit de BCR, care va organiza o licitatie pentru vanzarea magazinului, la mijlocul lunii noiembrie. Pretul de pornire este de 134,9 milioane de lei circa 30.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )