Libnet.ro
UNICEF

01:05

EXCLUSIV. A treia scrisoare a Comisiei Europene pentru Mona Pivniceru. ...

România Liberă România Liberă,
EXCLUSIV. A treia scrisoare a Comisiei Europene pentru Mona Pivniceru. ...

Comisia Europeana ii cere Ministrului Justitiei, Mona Pivniceru, informatii legate de cazuri de inalta coruptie aflate pe rolul instantelor - printre care si cele in care sunt implicati Adrian Nastase, Serban Bradisteanu sau George Becali - precum si despre anchetele privind referendumul si parlamentarii gasiti incompatibili de ANI si care trebuie revocati din Parlament. Aceste cerinte fac parte dintr-o noua scrisoare trimisa ministrului de catre secretarul general al Comisiei Europene, . continuă pe România Liberă

1,8 milioane de euro din partea Comisiei Europene pentru programe de cultura si media

Comisia Europeana a propus un fond in valoare de 1,8 miliarde de dolari prin care se vor consolida programe de cultura si media intr-o incercare a de a inspira deschiderea publicului vizavi de cultura.

Sesiunea de depunere a proiectelor europene pentru irigatii se prelungeste

Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit APDRP) va primi proiecte pentru Irigatii si alte lucrari de imbunatatiri funciare Masura 125 - componenta a1) pana la data de 31 octombrie, conform deciziei de prelungire a Autorita and tii de Management pentru Programul National de Dezvoltare Rurala AM - PNDR) din cadrul Ministerului Agriculturii and si Dezvoltarii Rurale, reiese dintr-un comunicat de presa remis redactiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )