Libnet.ro
UNICEF

23:00

14 aprilie in istorie: Stefan cel Mare urca pe tronul Moldovei. Nava Titanic se loveste de un ghetar

România Liberă România Liberă,
14 aprilie in istorie: Stefan cel Mare urca pe tronul Moldovei. Nava Titanic se loveste de un ghetar

CALENDAR: Ce s-a intamplat pe 14 aprilie . continuă pe România Liberă

Sarbatoare - 14 aprilie. Sarbatorim un mare sfant! A fost staret al Manastirii Neamt

Sfantul Ierarh Pahomie, episcopul Romanului, este pomenit in calendarul crestin ortodox la 14 aprilie. S-a nascut in jurul anului 1674, in satul Gledin din Transilvania, primind numele de.

Teatru. Ma mut la tata?, cu Adriana Trandafir, un spectacol de exceptie pe 14 aprilie, la sala Barbu Stirbei

O comedie trista, o poveste vesela, optimista, dar cu accente tragice, o bucatica rupta din viata de familie a noastra, a tuturor, despre ceea ce ar putea insemna o familie fericita. Piesa Ma mut la tata?, in regia lui Gelu Colceag, avandu-i in distributie pe Adriana Trandafir, Gabriel Fatu, Andreas Petrescu si Adrian Paduraru se joaca la Calarasi pe 14 aprilie.

Horoscop zilnic, 14 aprilie 2016. Taurii au escapade nocturne

Horoscop zilnic, 14 aprilie 2016. Nativele din zodia Fecioara uita de necazurile sentimentale, in timp ce Varsatorii ajuta membrii necajiti ai familiei.

HOROSCOP 14 aprilie. Gemenii isi vor termina planul de renovare sau redecorare a casei

Horoscop maine, 14 aprilie. Gemenii isi vor termina planul de renovare sau redecorare a casei, iar Capricornii sunt pregatiti sa inceapa o noua relatie amoroasa. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

Durere fara margini! Si-au pierdut fiul cel mare, la opt luni dupa cel mic

Moartea a lovit intr-o familie din Australia. La doar cateva luni, dupa ce fiul lor cel mic a murit intr-un accident de masina, acum doi parinti trebuie sa isi conduca si copilul cel mare la cimitir, dupa ce a fost muscat de un paianjen veninos.

Loto 6/49, Loto 5/40, Joker. Numerele extrase joi, 14 aprilie. Potul cel mare este de 1,88 de milioane de euro, la Joker

Joi, 14 aprilie 2016, au avut loc noi trageri la Loto 6/49, Noroc, Loto 5/40, Super Noroc, Joker si Noroc Plus, potul cel mare fiind de 1,88 de milioane de euro la Joker.

Noi trageri ale Loteriei Romane. Potul cel mare este de 1,88 de milioane de euro, la Joker

Joi, 14 aprilie 2016, vor avea loc noi trageri la Loto 6/49, Noroc, Loto 5/40, Super Noroc, Joker si Noroc Plus, potul cel mare fiind de 1,88 de milioane de euro la Joker.

MACRONEWSLETTER 14 aprilie 2016

Preturile de consum din Marea Britanie au crescut peste asteptari in martie 2016, cu o rata lunara de 0,4%, dupa un avans de 0,2% in luna precedenta, iar cresterea anuala s-a accelerat pana la 0,5%, de la 0,3% in luna anterioara.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )