Libnet.ro
UNICEF

19:00

HOROSCOP 14 aprilie. Gemenii isi vor termina planul de renovare sau redecorare a casei

România Liberă România Liberă,
HOROSCOP 14 aprilie. Gemenii isi vor termina planul de renovare sau redecorare a casei

Horoscop maine, 14 aprilie. Gemenii isi vor termina planul de renovare sau redecorare a casei, iar Capricornii sunt pregatiti sa inceapa o noua relatie amoroasa. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile. continuă pe România Liberă

HOROSCOP 12 aprilie. Gemenii vor petrece o seara de neuitat cu partenerul de viata

Horoscop maine, 12 aprilie. Gemenii vor petrece o seara de neuitat cu partenerul de viata, iar Scorpionii vor avea discutii importante legate de copii Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

Horoscop zilnic, 14 aprilie 2016. Taurii au escapade nocturne

Horoscop zilnic, 14 aprilie 2016. Nativele din zodia Fecioara uita de necazurile sentimentale, in timp ce Varsatorii ajuta membrii necajiti ai familiei.

Teatru. Ma mut la tata?, cu Adriana Trandafir, un spectacol de exceptie pe 14 aprilie, la sala Barbu Stirbei

O comedie trista, o poveste vesela, optimista, dar cu accente tragice, o bucatica rupta din viata de familie a noastra, a tuturor, despre ceea ce ar putea insemna o familie fericita. Piesa Ma mut la tata?, in regia lui Gelu Colceag, avandu-i in distributie pe Adriana Trandafir, Gabriel Fatu, Andreas Petrescu si Adrian Paduraru se joaca la Calarasi pe 14 aprilie.

HOROSCOP 11 aprilie. Fecioarele vor avea discutii contradictorii cu partenerii de viata

Horoscop maine, 11 aprilie. Fecioarele vor avea discutii contradictorii cu partenerii de viata, iar Sagetatorii vor face ore suplimentare pentru a termina lucrarile la timp.

HOROSCOP 13 aprilie. Berbecii vor intalni o persoana speciala

Horoscop maine, 13 aprilie. Berbecii vor atrage dragostea, iar Fecioarele se vor ocupa de declaratiile fiscale. Deschide galeria foto pentru a vedea previziunile pentru toate zodiile.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )