Libnet.ro
UNICEF

05:30

140 de oameni au murit in Pakistan din cauza caniculei

B1 B1,
140 de oameni au murit in Pakistan din cauza caniculei

Cel putin 140 de oameni au murit din cauza caniculei in orasul pakistanez Karachi, al doilea ca marime din tara, informeaza Mediafax. Temperaturile au ajuns sambata chiar si la 44,8 grade Censiul, maximul. continuă pe B1

Cel putin trei persoane au murit in SUA din cauza inundatiilor provocate de depresiunea tropicala Bill

Inundatiile provocate de depresiunea tropicala Bill in statele americane Oklahoma, Missouri si Texas, care a transformat strazile in lacuri, a provocat moartea a cel putin trei persoane, intre care un copil in.

Tunul antigrindina, inventia care ii sperie pe localnicii a doua localitati din Vaslui si Iasi: Din cauza asta nu a mai plouat

Localnicii din comuna vasluiana Codaesti, impreuna cu cei din comuna ieseana Ciortesti sunt revoltati pentru ca din cauza unui tun antigrindina care alunga norii de ploaie ori de cate ori se aduna deasupra.

Angelina Jolie: Criza refugiatilor din cauza conflictelor armate, o explozie de suferinta

Actrita Angelina Jolie, a caracterizat, sambata, in Turcia, criza refugiatilor stramutati din cauza conflictelor armate ca fiind o explozie de suferinta.

Romi sau tigani? Diaspora se plange ca romanii au de suferit din cauza romilor si vor ca acestia sa se numeasca tigani

Problema confundarii termenilor romi cu romani a starnit numeroase reactii ale diasporei deoarece sustin ca au avut de suferit din cauza asocierii romilor cu romanii. Asociatia pentru integrarea.

Incendii de proportii pe coasta de vest a SUA. Flacarile se extind din cauza vantului si a secetei

Sute de persoane ai fost nevoite sa-si paraseasca locuintele din cauza incendiilor de vegetatie care afecteaza Coasta de Vest a Statele Unite, din Alaska pana in California si care au distrus deja zeci de.

Inaugurarea pasajului de la Piata Presei, amanata din cauza ENEL

Lucrarile la Pasajul de la Piata Presei s-a incheiat, dar inaugurarea acestuia intarzie din cauza unui post de transformare al companiei ENEL care incurca inchiderea unor trotuare din zona pasajului. Comisia de.

Caru' cu vedete: Scandal la televizor: O vedeta a sarit sa-si bata o rivala, din cauza sotului; Renegata la Constanta! Autoritatile ii fac viata grea Simonei Halep; Ultimele vesti despre starea lui Gabriel Cotabita: Face progrese fabuloase

9 lucruri total nerealiste din Sex and the City. Oh, cine nu a vazut faimosul serial Sex and the City?! Toate am fost invidioase pe stilul vestimentar al lui Carrie Bradshaw si al bunelor sale prietene, Samantha, Miranda si Charlotte. Maximus si Eduard Prigoana nu mai vor la Adriana Bahmuteanu. Leapsa dezvaluirilor din viata fostului cuplu Prigoana-Bahmuteanu continua. Acum, omul de afaceri vine cu vesti nu prea placute auzului fostei sotii, Adriana.

Mega Image inchide cele patru magazine din Pitesti, din cauza rezultatelor slabe

Mega Image va inchide patru magazine din Pitesti din cauza rezultatelor slabe, care nu permit mentinerea activitatii comerciale, a anuntat retailerul, potrivit Ziarul Financiar. in ciuda eforturilor pe care.

Bancile din Grecia ar putea ramane inchise luni, din cauza retragerilor masive de lichiditati

Situatia din Grecia se precipita de la o zi la alta. Mai precis, bancile elene ar putea sa ramana inchise luni din cauza retragerilor masive de lichiditati. Avertismentul a fost facut astazi de.

Bancile din Grecia s-ar putea inchide luni din cauza retragerilor de lichiditati

Luni, bancile din Grecia ar putea ramane inchise din cauza retragerilor masive de lichiditati, potrivit oficialilor Bancii Centrale Europene. Deponentii eleni au retras din banci in ultimele trei zile circa 2.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )