Libnet.ro
UNICEF

05:00

15 ANI SUSPENDARE pentru dopaj in tenis. intreaga cariera a acestui tenismen a fost pusa pe butuci

Antena3 Antena3,
15 ANI SUSPENDARE pentru dopaj in tenis. intreaga cariera a acestui tenismen a fost pusa pe butuci

Un jucator american de tenis a fost suspendat pe o perioada de 15 ani, dupa ce a picat pentru a doua oara testul antidoping, scrie AP, citat de Yahoo! News. Federatia Internationala de Tenis a luat decizia de a-l. continuă pe Antena3

15 ani de inchisoare pentru unul dintre fiii fostului presedinte iranian Akbar Hashemi Rafsanjani

Unul dintre fiii fostului presedinte iranian Akbar Hashemi Rafsanjani, Mahdi, a fost condamnat la 15 ani de inchisoare pentru coruptie si infractiuni in domeniul securitatii, relateaza AP. Potrivit unui.

Sucevean de 43 de ani, retinut pentru relatii sexuale cu un minor

Un barbat de 43 de ani, din comuna suceveana Frumosu, a fost retinut, intrucat este acuzat ca a intretinut relatii sexuale cu un minor, in varsta de 15 ani, informeaza Mediafax.

Cum a scapat de acuzatii chirurgul barladean care a intretinut relatii sexuale cu o fosta pacienta, in varsta de 15 ani, disparuta in urma cu doi ani

Procurorii Parchetului de pe Judecatoria Barlad au finalizat ancheta in cazul medicului Octavian Marcu, chirurg in cadrul spitalul municipal din localitate, acuzat ca a intretinut relatii sexuale cu o minora, fosta pacienta, inca de cand aceasta avea 15 ani. Procurorii au dispus, clasarea dosarului, medicul scapand de acuzatii.

Deputatul PSD Anghel Stanciu, condamnat la inchisoare cu suspendare pentru conflict de interese

Deputatul PSD Anghel Stanciu, trimis in judecata in noiembrie 2013 pentru conflict de interese, fiind acuzat ca si-a angajat fiul si nora la biroul sau parlamentar din Iasi, a fost condamnat la sase luni de inchisoare cu suspendare de instanta suprema,.

Deputatul PSD, condamnat la inchisoare cu suspendare pentru conflict de interese

Deputatul PSD Anghel Stanciu, trimis in judecata, in noiembrie 2013, pentru conflict de interese, a fost condamnat la sase luni de inchisoare cu suspendare de instanta suprema, informeaza Mediafax.

Presedintele ANI, saltat pentru jaful de la ANRP

Adrian Iurascu, PNL: Cesionarii de drepturi trebuiau sa plateasca impozite Evaluatorii care s-au ocupat de retrocedarile gestionate de Autoritarea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor ANRP) au gresit calculele cu milioane de euro, iar cazul Alina Bica, arestata in toamna, pentru o supraevaluare de 62 de milioane de euro, se pare ca nu a fost deloc o intamplare. Pe aceeasi reteta, se pare ca au lucrat la ANRP si Horia Georgescu, actualmente presedinte al Agentiei Nationale de Integritate ANI), si Ingrid Zaarour, fosta sefa a ANRP din perioada 2007 -2009, dupa cum sustin procurorii.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2381 seconds )