Libnet.ro
UNICEF

01:05

La 17 ani are o afacere de 200 de milioane de dolari. Cum a inceput totul

Antena3 Antena3,
La 17 ani are o afacere de 200 de milioane de dolari. Cum a inceput totul

La 14 ani, Bella Weems a inceput sa stranga bani pentru a-si cumpara o masina la mana a doua. Astazi, adoloscenta a pus pe picioare Origami Owl, o afacere de sute de milioane de dolari, scrie Business. continuă pe Antena3

Cererea de proiecte de 200 milioane euro pentru dezvoltarea economiei sociale, lansata pe 28 iulie

Propunerile de proiecte pentru contractarea finantarilor de 200 milioane euro pentru dezvoltarea economiei sociale vor putea fi incarcate in sistemul Action Web in perioada 28 iulie-11 august, conform prevederilor documentelor publicate astazi in Monitorul Oficial.

200 milioane de euro pentru dezvoltarea economiei sociale

Ministerul Fondurilor Europene a lansat, marti, o cerere de propuneri de proiecte in valoare de 200 milioane de euro pentru finantarea dezvoltarii economiei sociale in cadrul Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane.

O belgiana de 17 ani obtine un contract de modeling, dupa ce pozele cu ea in tribune la CM de fotbal au ajuns virale

Axelle Despiegelaere, o adolescenta in varsta de 17 ani din Belgia, era prezenta in tribuna la Campionatul Mondial din Brazilia si sustinea echipa tarii sale cand i-a fost facuta o poza, care cel mai probabil ii va schimba cursul vietii, scrie BusinessInsider. Compania de cosmetice L'Oreal i-a oferit adolescentei un contract de modeling dupa ce fotografiile cu aceasta au devenit virale pe internet.

UE are 507,4 milioane locuitori, cu 100 milioane mai multi decat in 1960. Romania, crestere naturala negativa in 2013

Uniunea Europeana numara 507,4 milioane de locuitori la 1 ianuarie, in crestere datorita sportului natural al populatiei dar, mai ales, migratiei, potrivit primelor estimari demografice publicate joi de biroul european de statistica Eurostat si citate de AFP.

ANI plateste 6,9 milioane de euro pentru un sistem IT care va identifica neregulile la licitatii

Agentia Nationala de Integritate ANI) a selectat consortiul format din Siveco, UTI Grup, SAP si Computer Sharing pentru furnizarea unui sistem IT de prevenire a conflictelor de interese in domeniul achizitiilor publice, contractul ridicandu-se la 30,41 milioane de lei, TVA inclusa 6,9 milioane euro), informeaza Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )