Libnet.ro
UNICEF

01:05

19 localitati din judetul Braila, izolate in continuare.

România Liberă România Liberă,
19 localitati din judetul Braila, izolate in continuare.

19 localitati din judetul Braila sunt in continuare izolate, conform purtatorului de cuvant al ISU Braila, relateaza Agerpres. In prezent, DN 23 este blocat partial, iar pe DN 2B, DN 21, DN 22 si DN 22B se circula in conditii de iarna. Citeste si: VIDEO. Seful CJ Braila catre o jurnalista: Ii dau doua picioare in gura Sunt in continuare fara alimentare cu apa satele Rosiori, Florica si Coltea apartinand de comuna Rosiori. Sunt izolate satul Constantin Gabrielescu din Bordei Verde, satele . continuă pe România Liberă

Peste 100 de sate din 39 de comune din judetul Buzau, izolate din nou din cauza viscolului

Peste 100 de sate din 39 de comune din judetul Buzau sunt izolate, miercuri dupa-amiaza, din cauza viscolului. Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Buzau, Vasile.

15 sate din judetul Braila si 3 din Galati sunt in continuare izolate de zapada

Trei localitati din judetul Galati sunt inca izolate, miercuri, din cauza ninsorilor, un drum national - DN 24 D - si doua drumuri judetene fiind blocate, in timp ce in judetul Braila sunt izolate 15 sate.

Drumurile din judetul Ialomita sunt in continuare inchise: Peste 60 de localitati sunt izolate

Toate drumurile nationale si judetene din Ialomita, inchise miercuri dupa-amiaza, raman in continuare blocate, joi dimineata, iar 62 de localitati din judet sunt in continuare izolate, conform datelor.

Sase tronsoane de drum national din judetul Calarasi, redeschise.

Sase tronsoane de drum national din judetul Calarasi, intre care cel de la Oltenita spre Bucuresti, au fost deschise circulatiei, joi dupa-amiaza, conform Mediafax. Autostrada Soarelui A2) ramane inchisa, iar unele tronsoane de drum national au fost redeschise, insa cu restrictii de circulatie, conform Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Calarasi. Citeste si: Prahova: 16. 000 de oameni din sapte localitati sunt izolati Astfel, este permisa circulatia autovehiculelor cu masa de .

Traficul feroviar in judetul Braila a fost inchis, toate trenurile au fost anulate

Traficul feroviar in judetul Braila a fost inchis si toate trenurile au fost anulate, miercuri seara, in conditiile in care in cursul zilei au fost inchise toate drumurile judetene si nationale din judet.

in judetul Braila pana si prefectul a ramas inzapezit

In judetul Braila pana si prefectul a ramas inzapezit. Gheorghi Obreja, cel care ar trebui sa coordoneze toate activitatile de deszapezire, spune ca viscolul foarte puternic ingreuneaza mult.

Un angajat al cabanei Padina, din judetul Dambovita, a fost atacat de un urs

Un angajat al cabanei Padina, din judetul Dambovita, a trecut prin clipe de cosmar, dupa ce a fost atacat de un pui de urs. Barbatul isi incheiase programul de lucru si tocmai iesise pe usa cabanei, in.

Braila: 20 de sate cu aproximativ 4.000 de gospodarii, in continuare izolate. 13 drumuri judetene sunt blocate

Douazeci de sate din judetul Braila, in care sunt aproximativ 4. 000 de gospodarii, sunt in continuare izolate de zapada, marti, in timp ce 13 drumuri judetene sunt blocate, a declarat purtatorul de cuvant al.

Peste 460 de militari, in misiune de salvare in localitatile izolate.

Peste 460 de militari cu 41 de mijloace tehnice actioneaza, in prezent, la solicitarea autoritatilor locale, in localitati din judetele Braila, Buzau, Calarasi, Constanta, Galati, Valcea si Vrancea pentru deszapezirea, deblocarea cailor de acces rutier, evacuarea si salvarea persoanelor aflate in zone izolate sau cu afectiuni medicale deosebite, informeaza Ministerul Apararii Nationale. Citeste si: Cum au mers pompierii, politistii si jandarmii sa salveze vieti, in zonele afectate de .

LIVE TEXT Iarna grea. A2, A3, A4 si 34 drumuri nationale, inchise joi dimineata. 200 de trenuri anulate. 24 de localitati din Galati sunt izolate. De la noapte vine gerul

Ninsoarea abundenta si viscolul au determinat inchiderea circulatiei pe A2 Bucuresti-Constanta, A3 Bucuresti-Ploiesti si tronsonul A4 Ovidiu-Agigea. Nu se poate circula nici pe 34 de drumuri nationale pe care le gasiti pe pagina de internet a Infotrafic. Mai multe judete din susul si sud-estul tarii se mai afla joi dimineata, pana la ora 10. 00, sub avertizari de cod portocaliu si galben. UPDATE ORA 07:15 Au fost redeschise traficului maritim porturile Constanta Sud, Constanta Nord, Mangalia si Midia.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )