Libnet.ro
UNICEF

07:00

1X2: Etapa 8 din Liga 1 este deschisa

Online Sport Online Sport,
1X2: Etapa 8 din Liga 1 este deschisa

Intrati in jocul cu premii lunare de 250 de euro bazat pe pronosticuri 1X2 pe meciurile din Liga 1 si Super Meciuri din fotbalul international. Etapa concursului pe luna septembrie a inceput cu clasamentul de la zero, toata lumea are sanse sa intre in cursa cu sanse egale. continuă pe Online Sport

HCM Constanta va evolua la Bucuresti in meciurile din Liga Campionilor

HCM Constanta, campioana Romaniei la handbal masculin, va evolua la Bucuresti, in Sala Polivalenta, in meciurile din Liga Campionilor.

Directorul general adjunct al FMI: Criza datoriilor din zona euro este departe de a fi terminata

Criza datoriilor din zona euro este departe de a fi terminata si Europa trebuie sa isi pastreze credinta in moneda unica, a declarat marti directorul general adjunct al Fondului Monetar International, Zhu Min, la intrunirea Forumului Economic Mondial FEM), desfasurat la Tianjin, in China, citat CNBC.

HCM Constanta va juca la Bucuresti meciurile din Liga Campionilor

Oficialii campioanei Romaniei la handbal masculin, HCM Constanta, au primit, miercuri, acceptul EHF de a disputa la Sala Polivalenta din Bucuresti meciurile din acest sezon al Ligii Campionilor.

Huawei se teme ca va fi exclusa din Australia din cauza ca este o firma chineza

Compania chineza de electronice Huawei Technologies este ingrijorata ca noile legi din Australia privind protejarea retelelor de comunicatii in fata atacurilor cibernetice ar putea exclude companiile de pe.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )