Libnet.ro
UNICEF

07:00

Huawei se teme ca va fi exclusa din Australia din cauza ca este o firma chineza

Antena3 Antena3,
Huawei se teme ca va fi exclusa din Australia din cauza ca este o firma chineza

Compania chineza de electronice Huawei Technologies este ingrijorata ca noile legi din Australia privind protejarea retelelor de comunicatii in fata atacurilor cibernetice ar putea exclude companiile de pe. continuă pe Antena3

Directorul general adjunct al FMI: Criza datoriilor din zona euro este departe de a fi terminata

Criza datoriilor din zona euro este departe de a fi terminata si Europa trebuie sa isi pastreze credinta in moneda unica, a declarat marti directorul general adjunct al Fondului Monetar International, Zhu Min, la intrunirea Forumului Economic Mondial FEM), desfasurat la Tianjin, in China, citat CNBC.

Opel intra pe pietele din Australia si Chile

Opel isi extinde reteaua de dealeri si intra pe doua noi piete: Australia si Chile. Daca australieni vor avea la dispozitie o gama formata din modelele Corsa, Astra si Insignia, clientii din Chile vor putea opta pentru Corsa, Meriva, Astra si Insignia.

1X2: Etapa 8 din Liga 1 este deschisa

Intrati in jocul cu premii lunare de 250 de euro bazat pe pronosticuri 1X2 pe meciurile din Liga 1 si Super Meciuri din fotbalul international. Etapa concursului pe luna septembrie a inceput cu clasamentul de la zero, toata lumea are sanse sa intre in cursa cu sanse egale.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )