Libnet.ro
UNICEF

08:00

2014, anul in care DNA a pus catuse baronilor Constantei Radu Mazare si Nicusor Constantinescu

Adevărul Adevărul,
2014, anul in care DNA a pus catuse baronilor Constantei Radu Mazare si Nicusor Constantinescu

Radu Mazare si Nicusor Constantinescu, care pareau intangibili, au ajuns in acest an in arest. Ulterior, au fost trimisi in judecata pentru diverse infractiuni. continuă pe Adevărul

Adevarul Live: 2014, anul in care Razboiul Rece a reinviat, iar Ebola a omorat peste 7.500 de oameni

De la ora 13. 00, specialistul in geopolitica Marius Vacarelu vine in studioul Adevarul Live pentru a realiza o radiografie a anului 2014, care a adus o tensionare la cote nemaitalnite din timpul Razboiului Rece intre Vest si Rusia. Alaturi de analistul Dan Nicu, discutam si despre tragediile aviatice care au marcat anul, dar si despre crizele din Orientul Mijlociu si cea mai acuta epidemie Ebola din istorie.

2014, anul in care liderii PSD au ajuns dupa gratii

Nu multi s-ar fi asteptat la evenimentele politice care au avut loc anul acesta, in Constanta. Sefii PSD din teritoriu, Radu Mazare si Nicusor Constantinescu, au ajuns dupa gratii, fiind acuzati de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie de mai multe ilegalitati.

2014, anul in care sudorii au ajuns sa castige mai bine decat profesorii: Nevoia de meseriasi s-a acutizat

Anul 2014 a fost unul neobisnuit din punc de vedere al remuneratiei salariatilor, sudorii ajungand sa castige mai bine decat profesorii. Anul acesta au existat doua mari tendinte pe piata muncii: centrele de.

2014, anul in care Parlamentul Romaniei a pierdut cei mai multi deputati

2014 este anul in care Parlamentul Romaniei a pierdut cei mai multi deputati. Fie ca au fost certati cu legea, fie ca au ales sa opteze pentru alte functii, multi demnitari au disparut din lumea politica.

2014, anul anchetelor penale in Ialomita. Magistrati, politicieni, medici si interlopi, trimisi in judecata de procurori

Anul 2014 a fost unul plin pentru organele de urmarire penala. Procurorii anticoruptie de la Bucuresti, dar si cei locali au demarat anchete fulger in Ialomita. in plasa anchetatorilor au picat magistrati, medici sau procurori. Multe dintre dosare au ajuns pe masa instantelor, altele urmand sa fie finalizate in anul urmator.

2014, anul amenzilor-record pentru banci

Bancile din Europa si Statele Unite ale Americii au platit, in 2014, amenzi in valoare totala de aproape 65 de miliarde de dolari, in crestere cu 40% fata de 2013, potrivit unui raport al grupului Boston Consulting, citat de The Wall Street Journal. Valoarea totala a penalitatilor pe care le-au dispus autoritatile de reglementare din Europa si SUA in 2014 este cea mai mare din istorie.

2014 Anul romanilor

A fost un an al marilor rasturnari de situatie, al provocarilor majore, un an la capatul caruia aproape nimic din ceea ce compunea realitatea romaneasca de la inceputul lui 2014 nu mai e valabil. Acest fapt se datoreaza, exclusiv, romanilor, care au rasturnat, prin forta lor de mobilizare, toate calculele cladite pe suficienta unora ca democratia poate fi redusa la apanajul masinariei unui partid-stat.

RETROSPECTIVA 2014 Anul razboiului total pe piata media: anchete, condamnari, abuzuri fara precedent, lupte fara mila pentru suprematia TV. Premiera negativa si pentru publicitari

Zbaterile Pro TV de la inceputul anului si felul in care acest post a reusit sa-si pastreze suprematia in fata ofensivei Intact au fost cea mai vizibila batalie de pe piata media in ultimul an. Dar razboiul pentru audiente n-a fost nici pe departe singurul care a afectat aceasta piata in 2014. Alte lupte au reusit sa schimbe radical peisajul presei si chiar al publicitatii si au diluat speranta ca 2015 va fi un an mai linistit: condamnarea lui Dan Voiculescu, actiunile penale in cazurile Mediafax si Media Pro, urmarirea penala a sefei CNA, Laura Georgescu, dar si paralizarea acestei institutii, angajarea totala a unor televiziuni in politica si in atacuri la justitie, povestile cu ofiteri acoperiti, amenzile Concurentei ce au lovit in premiera agentiile de publicitate.

RETROSPECTIVA 2014 Anul celei mai mari listari din istorie: Electrica. Hidroelectrica a revenit in insolventa, statul a ratat tranzactia cu Rompetrol

Anul 2014 a adus un nou record in istoria privatizarilor din Romania, dupa ce listarea Electrica a adunat 425 de milioane de euro, insa anul a fost umbrit de amanarea altor doua listari mari, dupa ce Hidroelectrica a reintrat in insolventa, iar Complexul Energetic Oltenia a avut nevoie de un audit pentru evaluarea rezervelor de carbune, in vreme ce licitatia pachetului de 26% din Rompetrol Rafinare s-a amanat si ea.

Cristina Groza, arhitect maestru Feng Shui: 2015 va fi un an mai flexibil decat anul care a trecut

Cristina Groza, arhitect maestru Feng Shui, a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Esential despre cum va fi pentru romani Anul Caprei de Lemn care, potrivit horoscopului chinezesc, incepe in 4 februarie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )