Libnet.ro
UNICEF

01:05

CM 2014. VIDEO Grecia vs. Coasta de Fildes: 2-1. Elenii s-au calificat dupa un gol marcat din penalty, in ultimul minut

Adevărul Adevărul,
CM 2014. VIDEO Grecia vs. Coasta de Fildes: 2-1. Elenii s-au calificat dupa un gol marcat din penalty, in ultimul minut

Selectionata Greciei a invins marti seara echipa Coastei de Fildes, cu scorul de 2-1, cel de-al doilea gol al elenilor fiind marcat in urma unui penalty, in prelungiri. Astfel, Grecia se califica in optimile de finala ale Campionatului Mondial de la Brazilia. continuă pe Adevărul

CM 2014. Grecia vs. Coasta de Fildes: 2-1. Elenii au schimbat finalul partidei dupa un gol marcat din penalty, in ultimul minut

Selectionata Greciei a invins marti seara echipa Coastei de Fildes, cu scorul de 2-1, cel de-al doilea gol al elenilor fiind marcat in urma unui penalty, in prelungiri. Astfel, Grecia se califica in optimile de finala ale Campionatului Mondial de la Brazilia.

CM Fotbal:Grecia a invins Coasta de Fildes, scor 2-1, si s-a calificat in optimi / Japonia - Columbia 1-4

Echipa nationala a Greciei, adversara Romaniei in preliminariile Campionatului European din 2016, s-a calificat in optimile de finala ale Cupei Mondiale, dupa ce a invins, marti, la Fortaleza, cu scorul de 2-1 1-0), reprezentativa Coastei de Fildes, in ultima etapa a grupei C a competitiei.

VIDEO Grecia - Coasta de Fildes 2-1/ Elenii se califica dramatic, in prelungirile partidei

Grecia a obtinut calificarea in optimile Campionatului Mondial de Fotbal in prelungirile partidei cu Coasta de Fildes, Samaras transformand o lovitura de la 11 metri s-a incheiat 2-1 pentru greci). In prima partida din faza eliminatorie, elenii se vor duela cu Costa Rica, surpriza de pana acum a turneului final.

CM 2014. VIDEO Penalty-ul controversat, din prelungiri, care a trimis Grecia in optimi. Ce-a spus Piturca

Grecia, echipa care a lasat Romania in afara Mondialului, dupa ce ne-a invins la baraj, s-a calificat in optimi. Samaras a marcat golul decisiv in meciul cu Coasta de Fildes 2-1), cu ajutorul unui penalty controversat, in prelungiri. Iar elenii au o sansa mare sa ajunga chiar in sferturi.

CM 2014. Analiza Grecia. Ce s-a schimbat din noiembrie si ce se va schimba pana in septembrie

Echipa care in urma cu cateva luni ne-a rapit bucuria Mondialului din Brazilia s-a calificat in premiera in optimi, dupa ce a invins Coasta de Fildes 2-1), la ultima faza a meciului, dintr-un penalty inexistent. in septembrie, ne vom reintalni cu grecii, in grupa din preliminariile pentru Euro 2016.

CM 2014. VIDEO Del Bosque nu l-a lasat pe Villa sa se retraga cu o cifra rotunda de goluri marcate pentru Spania

Intre 9 februarie 2005, momentul debutului, si 23 iunie 2014, momentul retragerii, David Villa a jucat 95 de meciuri pentru nationala Spaniei si a reusit sa devina golgheterul all-time al acestei echipe.

CM 2014. VIDEO Japonia vs. Columbia: 1-4. Sud-americanii s-au calificat lejer in optimi, unde intalnesc Uruguayul

Selectionata Columbiei a invins marti seara reprezentativa Japoniei, cu scorul de 4-1, reusind astfel sa se claseze pe primul loc, cu 9 puncte, in grupa C din cadrul Campionatului Mondial.

CM 2014. VIDEO Mexic vs. Croatia: 3-1, intr-un meci in care europenii au primit trei goluri in doar zece minute

Selectionata Mexicului s-a impus luni seara, cu scorul de 3-1, in fata reprezentativei Croatiei, reusind astfel sa se califice in optimile de finala a Campionatului Mondial de Fotbal.

CM 2014. VIDEO. Brazilia vs. Camerun: 4-1, Neymar a stralucit cu o dubla. Brazilia - Chile, sambata, in optimi

Echipa nationala a Braziliei a invins, luni, cu scorul de 4-1, reprezentativa Camerunului, si a incheiat pe primul loc in grupa A de la Cupa Mondiala.

CM 2014. VIDEO Ghanezul Muntari a impartit bani intr-o favela braziliana

Sulley Muntari a devenit idolul nevoiasilor care locuiesc in favelele din Maceio, oras in apropierea caruia africanii sunt cazati in perioada Mondialului.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )