Libnet.ro
UNICEF

18:30

21 dintre persoanele ranite in atacurile de la Londra sunt in stare critica. Un cetatean canadian si un francez, printre cei sapte morti

România Liberă România Liberă,
21 dintre persoanele ranite in atacurile de la Londra sunt in stare critica. Un cetatean canadian si un francez, printre cei sapte morti

21 dintre cele 48 de persoane ranite, in noaptea de sambata spre duminica, la Londra, se afla in stare critica, a anuntat autoritatea medicala din Marea Britanie, NHS. continuă pe România Liberă

21 dintre persoanele ranite in atacurile de la Londra sunt in stare critica. Un cetatean canadian, printre cele sapte victime care au murit

21 dintre cele 48 de persoane ranite, in noaptea de sambata spre duminica, la Londra, se afla in stare critica, a anuntat autoritatea medicala din Marea Britanie, NHS.

Serviciul National de Sanatate din Anglia: 21 dintre persoanele ranite in atacul din Londra se afla in stare critica

Douazeci si unu dintre cei raniti inatacul de sambatade la Londra se afla intr-o stare critica, informeaza agentia de presa Press Association duminica citand NHS Anglia, autoritatea sanitara, potrivit Reuters.

Atentat la Londra: 21 dintre raniti, in stare CRITICA

Autoritatile britanice anunta ca 21 de persoane dintre cele ranite in urma atentatului comis, sambata noaptea, pe Podul Londrei, sunt in stare grava, potirvitagerpres. ro. Serviciul de.

Ministrul britanic de Interne: Autorii atentatului de la Londra sunt cel mai probabil teroristi islamisti radicali

Autorii atentatului de la Londra sunt cel mai probabil teroristi islamisti radicali, a declarat duminica ministrul de Interne al Marii Britanii, Amber Rudd. Asa cum a spus si primul ministru, credem ca este vorba despre teroristi islamisti radicali si incercam sa afla mai multe despre cum s-a produs radicalizarea lor, a afirmat Amber Rudd, citat de Reuters.

FOTO. Persoanele musulmane din Londra au iesit pe strazi, in semn de solidaritate cu victimele atacurilor: Gruparea Stat Islamic va pierde, iubirea va invinge. Predicator: Am venit sa ne aratam dragostea, in numele lui Dumnezeu si al lui Allah

Femei cu capul acoperit au iesit, duminica, pe strazile din Londra, in semn de solidaritate cu victimele atacurilor de sambata spre duminica, soldate cu moartea a sapte persoane si ranirea altor 48, dintre care 21 in stare critica. Totodata, Consiliul Musulman din Marea Britanie a condamnat atacul. Astfel, secretarul general Harun Rashin Khan s-a declarat ingrozit si revoltat de initiativa atacatorilor.

Atacuri teroriste in Londra. Sunt 7 morti si 48 de raniti. Daily Mail: Atacatorii au strigat Asta e pentru Allah! (VIDEO, FOTO)

UPDATE:Politia londoneza anunta ca sunt 7 morti in urma atacatului terorist. UPDATE:Ambulanta din Londra a anuntat ca48 de persoane au fost transportate la spital. Sadiq Khan,.

Atacuri teroriste in Londra. Sunt 6 morti si 48 de raniti. Daily Mail: Atacatorii au strigat Asta e pentru Allah! (VIDEO, FOTO)

UPDATE:Ambulanta din Londra a anuntat ca48 de persoane au fost transportate la spital. Sadiq Khan, Primarul Londrei, a transmis si el ca numarul ranitilor trece de 40. Partidul Conservator a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2453 seconds )