Libnet.ro
UNICEF

20:00

Atacuri teroriste in Londra. Sunt 7 morti si 48 de raniti. Daily Mail: Atacatorii au strigat Asta e pentru Allah! (VIDEO, FOTO)

B1 B1,
Atacuri teroriste in Londra. Sunt 7 morti si 48 de raniti. Daily Mail: Atacatorii au strigat Asta e pentru Allah! (VIDEO, FOTO)

UPDATE:Politia londoneza anunta ca sunt 7 morti in urma atacatului terorist. UPDATE:Ambulanta din Londra a anuntat ca48 de persoane au fost transportate la spital. Sadiq Khan,. continuă pe B1

Atacuri teroriste in Londra. Sunt 6 morti si 48 de raniti. Daily Mail: Atacatorii au strigat Asta e pentru Allah! (VIDEO, FOTO)

UPDATE:Ambulanta din Londra a anuntat ca48 de persoane au fost transportate la spital. Sadiq Khan, Primarul Londrei, a transmis si el ca numarul ranitilor trece de 40. Partidul Conservator a.

Atacuri teroriste in Londra. Politie: Sunt 6 morti si 20 de raniti. Daily Mail: Atacatorii au strigat Asta e pentru Allah! (VIDEO, FOTO)

UPDATE: Politia a anuntat ca sase oameni au fost ucisi si 20 raniti. Trei barbati suspecti au fost impuscati mortal. Unul dintre politisti a fost ranit grav in timpul.

Atac la Londra: 6 morti si 48 de raniti, dupa ce o duba alba a intrat in plin langa London Bridge

Sase persoane au fost ucise si 48 au fost ranite dupa ce un microbuz de culoare alba a lovit mai multi pieton in apropierea statiei London Bridge, iar apoi trei barbati au coborat din masina injunghiind mai multe persoane in zona Borough Market.

Atac la Londra: 7 morti si 48 de raniti, dupa ce o duba alba a intrat in plin langa London Bridge

Sapte persoane au fost ucise si 48 au fost ranite dupa ce un microbuz de culoare alba a lovit mai multi pieton in apropierea statiei London Bridge, iar apoi trei barbati au coborat din masina injunghiind mai multe persoane in zona Borough Market.

Ministrul britanic de Interne: Autorii atentatului de la Londra sunt cel mai probabil teroristi islamisti radicali

Autorii atentatului de la Londra sunt cel mai probabil teroristi islamisti radicali, a declarat duminica ministrul de Interne al Marii Britanii, Amber Rudd. Asa cum a spus si primul ministru, credem ca este vorba despre teroristi islamisti radicali si incercam sa afla mai multe despre cum s-a produs radicalizarea lor, a afirmat Amber Rudd, citat de Reuters.

FOTO VIDEO Atacuri teroriste in Londra, soldate cu 7 morti. O duba a intrat in pietonii aflati pe London Bridge. Atacatorii au fost ucisi

Sapte oameni au murit si 48 sunt raniti si internati in cinci spitale din Londra in urma atacurilor de sambata seara in centrul capitalei Marii Britanii, a anuntat duminica Serviciul de ambulanta din capitala britanica. Victimele au fost lovite intentionat de microbuz de culoare alba in apropiere de statiei London Bridge. Un al doilea incident a avut loc in Borough Market, iar un al treilea la Vauxhall.

Atac terorist in Londra. Sapte morti si peste 40 de raniti. Politia a doborat trei teroristi LIVE VIDEO

UPDATE: Sapte persoane au fost ucise in atacul de la Londra, in care trei suspecti au fost impuscati mortal de politie, au anuntat duminica fortele de ordine britanice, relateaza BBC.

21 dintre persoanele ranite in atacurile de la Londra sunt in stare critica. Un cetatean canadian si un francez, printre cei sapte morti

21 dintre cele 48 de persoane ranite, in noaptea de sambata spre duminica, la Londra, se afla in stare critica, a anuntat autoritatea medicala din Marea Britanie, NHS.

21 dintre persoanele ranite in atacurile de la Londra sunt in stare critica. Un cetatean canadian, printre cele sapte victime care au murit

21 dintre cele 48 de persoane ranite, in noaptea de sambata spre duminica, la Londra, se afla in stare critica, a anuntat autoritatea medicala din Marea Britanie, NHS.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2547 seconds )