Libnet.ro
UNICEF

17:00

6 motive pentru care pielea ta arata cu 10 ani mai batrana

Antena3 Antena3,
6 motive pentru care pielea ta arata cu 10 ani mai batrana

Nu e femeie pe lume care sa nu-si doreasca sa arate bine, sa aiba pielea ferma si sa radieze de sanatate. Iata 6 motive pentru care pielea ta arata cu 10 ani mai batrana si sfaturi sa dai putin timpul inapoi,. continuă pe Antena3

5 semne care arata ca trebuie sa iti dai demisia

Cum iti dai seama ca jobul tau nu este potrivit pentru tine? Iata cateva semne care pot arata ca a venit vremea sa iti schimbi locul de munca.

Dan Sova a votat cu speranta ca avem dreptul dupa 10 ani la un nou inceput

Dan Sova a votat, duminica, la Liceul Jean Monnet din Capitala, cu speranta ca scapam de regimul Basescu si avem dreptul la un nou inceput dupa 10 ani. intrebat cu ce ganduri si-a exprimat optiunea.

Dan Sova a votat cu speranta ca avem dreptul dupa 10 ani la un nou inceput

Dan Sova a votat, duminica, la Liceul Jean Monnet din Capitala, cu speranta ca scapam de regimul Basescu si avem dreptul la un nou inceput dupa 10 ani. intrebat cu ce ganduri si-a exprimat optiunea.

Mobifin a prezentat bilantul ultimilor 10 ani de activitate

In cadrul unui eveniment desfasurat miercuri, 29 octombrie 2014, la Hotel Intercontinental Bucuresti, compania Mobifin a prezentat un bilant al ultimilor 10 ani de activitate.

Arhiva candidatilor: imagini nemaivazute de 10 ani. Colectia de pantofi a lui Udrea, Iohannis la gratar, Melescanu tenismen

Ne-am obisnuit sa-i vedem pe candidatii la functia suprema in stat in dezbateri exagerat de serioase, pe teme de importanta nationala. Toti au insa o fata mai putin cunoscuta si, de ce nu, mai placuta. Chiar daca in campania electorala candidatii la presedintie ne arata chipuri serioase si preocupate de marile probleme ale natiunii, in afara dezbaterii politice multi dintre ei prezinta o imagine mai relaxata.

Faze tari: Pantalonii cu organ genital masculin au innebunit femeile. Motivul halucinant pentru care se poarta; O fetita a ramas in stare de soc dupa ce a vazut un Tigru facand sex cu o femeie intr-o baie; Foarte tare! Japonezele pot face nunta fara mire

Cafeneaua din Australia unde clientii platesc in functie de cat de politicosi sunt. Cum functioneaza sistemul. O cafenea din orasul australian Gerroa are un sistem de plata cu totul deosebit, preturile variind in functie de cat de politiciosi sunt clientii. O capsula a timpului, veche de 100 de ani, descoperita intr-un monument. Autoritatile americane se tem sa o deschida. O capsula a timpului, veche de 100 de ani, a fost descoperita intr-un perete al unui monument.

Romania, dupa 10 ani de regim Basescu. Iata prin ce s-au remarcat mandatele lui Traian Basescu

Timp de 10 ani, romanii au suportat cu stoicism regimul Basescu, au fost umiliti, saraciti si lasati la mana clientelei politice portocalii. Cu un deceniu in urma, Basescu se angaja ca-i va trage in teapa.

Cum arata Traian Basescu dupa 10 ani de Cotroceni. Poze iNAINTE si DUPA

Presedintele in functie, Traian Basescu, a votat in calitatea sa de simplu cetatean si asta pentru ca, peste foarte scurt timp va urma sa elibereze locul sau de la Cotroc.

Credinte, povete si magii pentru ziua de vineri, a jivinelor si a femeii care se arata in vis

Se crede ca fetele care postesc vinerile se vor marita mai curand. Vinerea fiind o zi nefasta, cine stranuta in aceasta dimineata va avea suparare peste zi. Paine de coci vinerea si umpli bors se face sange. O femeie a facut paine vineri si a murit. Borsul ce se umple lunea si vinerea e a necuratului. Ca sa nu fie al lui, sa pui sare si cativa carbuni in bors, cand il umpli, si nu se poate apropia.

Ponta si Iohannis, in finala pentru Cotroceni. Cum arata calculele pentru turul doi

Victor Ponta PSD) si Klaus Iohannis PNL) vor intra in turul doi al alegerilor prezidentiale, potrivit sondajelor realizate de partide. Diferenta dintre cei doi variaza intre opt si zece procente, in favoarea lui Ponta, in functie de realizatorii sondajelor. in turul doi, Ponta va incerca sa obtina voturile candidatilor din coalitia aflata la putere Calin Popescu Tariceanu, Kelemen Hunor sau Dan Diaconescu. Iohannis mizeaza pe alegatorii care au votat in primul tur cu Monica Macovei sau Elena Udrea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2453 seconds )