Libnet.ro
UNICEF

20:00

Absolventii fara bacalaureat pot primi 250 de lei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Absolventii fara bacalaureat pot primi 250 de lei

Tinerii care au terminat o forma de invatamant si nu au un loc de munca pot obtine, pentru sase luni, o indemnizatie de somaj de 250 de lei, aceasta putand fi acordata si absolventilor de liceu care nu au promovat examentul de bacalaureat, a. continuă pe Wall-Street Ro

Ministrul Muncii: Cei care nu au luat BAC-ul pot primi 250 de lei somaj

Tinerii care au terminat o forma de invatamant si nu au un loc de munca pot obtine, pentru sase luni, o indemnizatie de somaj de 250 de lei, aceasta putand fi acordata si absolventilor de liceu care nu au promovat examentul de bacalaureat, a delcarat, marti, ministrul Muncii, Mariana Campeanu.

Ministrul Muncii: Absolventii care au picat bacalaureatul pot primi indemnizatie de somaj de 250 de lei

Ministrul Muncii, Mariana Campeanu, a anuntat, marti, ca tinerii care au absolvit liceul, dar nu au promovat examenul de bacalaureat pot primi, pentru sase luni de zile, o indemnizatie de somaj de 250 de lei.

Ce indemnizatii de somaj pot primi absolventii care nu au luat bacalaureatul.

Tinerii care au terminat o forma de invatamant si nu au un loc de munca pot obtine, pentru sase luni, o indemnizatie de somaj de 250 de lei, informeaza Mediafax. aceasta putand fi acordata si absolventilor de liceu care nu au promovat examentul de bacalaureat, a delcarat, marti, ministrul Muncii, Mariana Campeanu. Ministrul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice a prezentat masurile pe care Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca le poate lua in spijinul .

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2394 seconds )