Libnet.ro
UNICEF

18:30

Ce indemnizatii de somaj pot primi absolventii care nu au luat bacalaureatul.

România Liberă România Liberă,
Ce indemnizatii de somaj pot primi absolventii care nu au luat bacalaureatul.

Tinerii care au terminat o forma de invatamant si nu au un loc de munca pot obtine, pentru sase luni, o indemnizatie de somaj de 250 de lei, informeaza Mediafax. aceasta putand fi acordata si absolventilor de liceu care nu au promovat examentul de bacalaureat, a delcarat, marti, ministrul Muncii, Mariana Campeanu. Ministrul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice a prezentat masurile pe care Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca le poate lua in spijinul . continuă pe România Liberă

Ministrul Muncii: Absolventii care au picat bacalaureatul pot primi indemnizatie de somaj de 250 de lei

Ministrul Muncii, Mariana Campeanu, a anuntat, marti, ca tinerii care au absolvit liceul, dar nu au promovat examenul de bacalaureat pot primi, pentru sase luni de zile, o indemnizatie de somaj de 250 de lei.

Absolventii fara bacalaureat pot primi 250 de lei

Tinerii care au terminat o forma de invatamant si nu au un loc de munca pot obtine, pentru sase luni, o indemnizatie de somaj de 250 de lei, aceasta putand fi acordata si absolventilor de liceu care nu au promovat examentul de bacalaureat, a.

REZULTATE BACALAUREAT 2013. Liceele unde NIMENI nu a luat Bacalaureatul

REZULTATEBACALAUREAT2013: Desi promovabilitatea la nivel de judet a fost de 54,3% in Constanta, la trei licee din oras nimeni nu a luat examenul de Bacalaureat. La Grupul Scolar Cumpana, din opt.

Ce recompensa va primi studentul care l-a imobilizat pe atacatorul din Iasi.

O fundatie din Republica Moldova va oferi un premiu de aproximativ 1. 800 de euro studentului moldovean Marian Platonov, care alaturi de un alt coleg l-a imobilizat pe barbatul ce a incercat sa detoneze o bomba intr-o sala de curs a Facultatii de Electronica din Iasi, scrie Mediafax. Fundatia Edelweiss din Republica Moldova, infiintata de omul de afaceri Vlad Plahotniuc, a anuntat ca ii va oferi 30. 000 lei moldovenesti, aproximativ 1. 800 de euro, studentului Marian Platonov, pentru ca acesta a .

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2507 seconds )