Libnet.ro
UNICEF

06:30

Abuzul si violenta, cele mai frecvente situatii in care copiii au apelat la serviciile Telefonul copilului

Adevărul Adevărul,
Abuzul si violenta, cele mai frecvente situatii in care copiii au apelat la serviciile Telefonul copilului

In ultimul deceniu, serviciile Telefonul copilului din intreaga lume au inregistrat mai mult de 126 de milioane de apeluri, respectiv 450 de apeluri din partea copiilor si tinerilor in medie pe zi. Cele mai frecvente situatii in care copiii apeleaza serviciul care le este dedicat raman abuzul si violenta, relationarea cu colegii sau prietenii, relationarea cu parintii, problemele psiho-sociale. continuă pe Adevărul

Cele mai ciudate traditii de nunta din toata lumea.

In fiecare familie sunt obiceiuri pe care mirele si mireasa sunt sfatuiti sa le urmeze, ca sa aiba noroc. Pe langa aceste traditii, mai sunt cele specifice culturii locale: de la paienjeni in rochia de mireasa, la bani pusi in pantofi si colindarea cu o fata de perna prin cartier, potrivit TheKnot. com. Click pe fotografii ca sa aflati cele mai ciudate superstitii legate de noroc si casatorie. Citeste si Cum sa te lupti cu cei 5 INAMICI ai unei relatii fericite.

Cele mai frumoase plaje izolate din Europa

Daca inca nu ai ales destinatia in care iti vei petrece vacanta de vara, ai putea lua in considerare cateva plajele mai putin cunoscute, dar considerate printre cele mai frumose din Europa, sustine site-ul SkyScanner.

FOTO Cele mai frumoase plaje izolate din Europa

Daca inca nu ai ales destinatia in care iti vei petrece vacanta de vara, ai putea lua in considerare cateva plajele mai putin cunoscute, dar considerate printre cele mai frumose din Europa, sustine site-ul SkyScanner.

Romania are unul dintre cele mai mari procente de acoperire a depozitelor bancare garantate

Raportul dintre totalul resurselor Fondului de garantare a depozitelor in sistemul bancar FGDB) si depozitele garantate se situeaza la 2,2%. Romania are astfel unul dintre cele mai mari procente din UE de acoperire a depozitelor bancare garantate. Potrivit legii care reglementeaza activitatea FGDB, pana la 30 aprilie, toate cele 32 de banci participante la schema de garantare au platit contributiile aferente anului 2013. Suma colectata la expirarea termenului de plata a fost de 446,7 milioane de lei, au transmis joi HotNews. ro, oficialii Fondului. Contributia platita de banci reprezinta 0,3% din total depozite garantate la 31 decembrie 2012.

in cadrul EXPO 2013 Fabricat in Satu Mare vor fi expuse cele mai frumoase masini de epoca

Asociatia Economica Germano- Romana pentru Regiunea de Nord Vest in parteneriat cu Asociatia Camera Mestesugarilor, cu sustinerea Primariei si a Consiliului Judetean organizeaza weekendul acesta evenimentul EXPO 2013 Fabricat in Satu Mare, editia a IV-a, eveniment la care vor fi etalate cele mai frumoase masini de epoca.

FOTO: Parcul Monument cu arbori seculari si Gradina Mare a lui Panait Istrati, cele mai frumoase zone din Braila

Parcul Monument si Gradina Mare, sau Publica, in care se afla si Casa Memoriala Panait Istrati, au fost si au ramas cele mai frumoase spatii inverzite din Braila, locuri preferate de braileni atunci cand vine vorba despre plimbare.

Drumul Taberei, cartierul bucurestean cu cele mai multe sesizari privind cainii vagabonzi.

Drumul Taberei este cartierul cu cele mai multe sesizari privind incidente legate de cainii fara stapan, potrivit unei harti intocmite de Autoritatea pentru Supravegherea si Protectia Animalelor ASPA), informeaza Mediafax. Pe harta ASPA sunt centralizate locurile unde s-au petrecut incidente cu caini fara stapan, reclamate de cetateni timp de trei luni, atat telefonic, cat si prin petitii scrise sau online. Analiza hartii demonstreaza ca toate sectoarele Capitalei au mai multe zone in care a .

Cele mai frumoase plaje din Marea Britanie

Pamantul britanic a devenit un adevarat paradis tropical ce ofera turistilor doze de exclusivism la pachet cu un sejur exotic. De la celebra Burntisland pana la Insula Lundy, situata in gura larga a canalului Bristol, Marea Britanie detine cateva dintre cele mai frumoase plaje din lume.

VIDEO Film despre aventura lui Toma Coconea la una dintre cele mai grele competitii din lume, finantat pe internet

Parasutistul roman Toma Coconea, participant de sase ori la una dintre cele mai dificile competitii din lume, Red Bull X-Alps, a initiat o campanie de crowdfunding pe platforma Indiegogo, pentru a realiza un film despre experientele sale.

Mobile Awards Romania a desemnat cele mai bune aplicatii de la noi din tara

Mobile Awards Romania si-a desemnat castigatorii, cele mai bune aplicatii create si dezvoltate in Romania. Mobile Awards Romania este cea mai mare competitie a celor mai noi si creative campanii de mobile marketing si aplicatii mobile lansate in ultimul an pe piata locala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )