Libnet.ro
UNICEF

12:00

Accident feroviar cu victime in Alpii francezi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Accident feroviar cu victime in Alpii francezi

Doua persoane and si-au pierdut via and ta and si alte and sapte au fost ranite astazi, in urma deraierii unui tren cu turi and sti in regiunea Alpes-de-Haute-Provence sudul Fran and tei), informeaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

2 morti si 7 raniti in urma deraierii unui tren in Alpii francezi

Doua persoane au murit si alte sapte au fost ranite, sambata dimineata, dupa ce un tren turistic a deraiat in Alpes-de-Haute-Provence, in sudul Frantei, au anuntat pompierii, citati de AFP, conform.

Doi morti si sapte raniti dupa deraierea unui tren turistic in Alpii francezi

Doua persoane au murit si alte sapte au fost ranite, sambata dimineata, dupa ce un tren turistic a deraiat in Alpes-de-Haute-Provence, in sudul Frantei. Trenul a lovit o bucata de stanca ce cazuse pe.

Accident feroviar in Alpi: doua persoane au murit

Un accident mortal a avut loc sambata in Alpii francezi, dupa ce un tren cu turisti a deraiat din cauza unei alunecari de teren. Cel putin doua persoane au murit, iar alte sapte au fost ranite, iar autoritatile au transmis ca mai exista inca turisti blocati in interiorul vagoanelor.

Un tren turistic a deraiat in Alpii francezi: Doi morti si noua raniti.

Doua persoane au murit si alte noua au fost ranite, sambata dimineata, dupa ce un tren turistic a deraiat intr-o zona cu acces dificil din in Alpii francezi, informeaza Mediafax. Potrivit primelor informatii, trenul care se deplasa intre Nisa si Digne-les-Bains a lovit o bucata de stanca ce cazuse pe calea ferata si un vagon s-a rasturnat, a anuntat sursa citata. Potrivit Parchetului din Digne, o femeie de nationalitate rusa si o alta originara din regiune au murit. Citeste si: 22 de oameni, .

Doi morti si noua raniti dupa deraierea unui tren turistic in Alpii francezi

00:Doua persoane, dintre care o rusoaica, au murit si alte noua au fost ranite, sambata dimineata, dupa ce un tren turistic a deraiat intr-o zona cu acces dificil din.

Explozie intr-un apartament din Constanta: Doua persoane au suferit arsuri

Doua persoane au fost ranite, vineri, intr-o explozie produsa intr-un apartament din municipiul Constanta, strada Barbu Delavrancea, ca urmare a unei aculumari de gaze de la o butelie. in apartamentul afectat de.

Explozie de butelie intr-un bloc din Constanta. Doua persoane au suferit arsuri

O butelie a explodat intr-un bloc din Constanta. Doua persoane - un barbat si o femeie au ajuns la spital cu arsuri de gradul 2.

Serviciul 112 a dat din nou gres. Autoritatile s-au chinuit cateva ore sa gaseasca doua persoane care s-au ratacit pe un camp

Serviciul 112 a dat din nou gres, de data aceasta in Constanta. Autoritatile s-au chinuit cateva ore sa dea de urma a doua persoane care s-au ratacit in nameti, intre localitatile Corbu si Sacele.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2397 seconds )