Libnet.ro
UNICEF

17:00

Accident grav in judetul Iasi, din cauza unui sofer beat. Un barbat a murit, alte doua persoane au fost ranite

Antena3 Antena3,
Accident grav in judetul Iasi, din cauza unui sofer beat. Un barbat a murit, alte doua persoane au fost ranite

Un barbat de 51 de ani a murit, iar alte doua persoane au fost ranite, duminica dimineata, intr-un accident rutier care a avut loc in localitatea Raducaneni, judetul Iasi. Anca. continuă pe Antena3

Trafic ingreunat pe DN1, la Ciolpani, din cauza unui accident de circulatie. Doua persoane sunt ranite grav

Traficul rutier se desfasoara cu dificultate, sambata, pe drumul national 1, in apropiere de localitatea ilfoveana Ciolpani din cauza unui accident de circulatie, arata centrul Infotrafic al Politiei Romane.

VIDEO. 17 oameni au murit in somn la Moscova din cauza unui incendiu

Saptesprezece persoane au decedat in urma unui incendiu izbucnit sambata de la un depozit din Moscova, in timp ce 12 au putut fi salvate, a anuntat Ministerul rus pentru Situatii de Urgenta, citat de Russia Today, preluata de Mediafax.

Alerta falsa la Ambasada Turciei din Capitala din cauza unui geamantan abandonat

Specialistii de la Serviciul Pirotehnic au fost chemati, astazi dupa-amiaza, in apropierea Ambasadei Turciei la Bucuresti dupa ce in zona a fost semnalata prezenta unui bagaj suspect, in urma verificarilor dovedindu-se ca era vorba despre un geamantan gol, potrivit unor surse din presa.

UPDATE Trafic ingreunat pe DN1, din cauza unui accident de circulatie. Trei victime, dintre care una a decedat

Trei persoane au fost ranite, sambata, in urma unui accident rutier pe DN1, in zona Ciolpani, pe sensul spre Ploiesti. Taficul rutier in zona se desfasoara cu dificultate, o banda de circulatie fiind blocata.

FOTO Accident grav provocat cu masina de lux: doi tineri au fost raniti dupa o cursa nebunesca, incheiata dramatic

Un tanar de 28 de ani a provocat un accident grav pe DJ 107 A, la intrarea in Simeria. Soferul masinii de lux nu a adaptat viteza intr-o curba si a lovit frontal o autoutilitara care circula din sens opus.

Trafic inchis pe DN1 pe sensul Brasov-Ploiesti din cauza aglomeratii: Circulalatia deviata spre DN1A (VIDEO)

Traficul rutier a fost inchis pe DN1 Brasov-Ploiesti din cauza aglomeratiei pe drumul dinspre munte. Circulatia a fost deviata spre DN1A, Sacele-Cheia-Ploiesti. Reprezentantii IPJ informeaza ca din.

Accident grav pe E 574, intre Jitaru si Valea Mare. Trei persoane au ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta Slatina

Un grav accident rutier s-a petrecut in aceasta dimineata, pe fondul carosabilului umed, pe drumul european E 574, intre localitatile Jitaru si Valea Mare din judetul Olt, trei persoane fiind transportate la UPU Slatina.

Accident grav pe DN1: O persoana a murit, iar alte doua persoane au fost ranite la iesirea din Ciolpani spre Ploiesti (VIDEO)

UPDATE: O persoana dintre cele ranite in accidentul de pe DN1 a decedat. Un accident rutier extrem de grav a avut loc pe DN1 la iesirea dinspre Ciolpanie spre Ploiesti. La fata locului se afla s-au.

Accident grav pe DN1: Zece persoane ranite, intre care patru copii

Un accident rutier in care au fost implicate trei autovehicule a avut loc, vineri seara, pe DN 1, la Banesti, zece persoane, intre care patru minori, care au fost ranite usor, primind ingrijiri la.

Alerta in China din cauza sobolanilor: Rozatoarele au inceput sa atace oamenii pe strada (VIDEO)

Un sobolan aproape mort, intins pe asfalt, a atacat grav o femeie care a indraznit sa isi apropie piciorul de el. Atacul a fost atat de violent incat femeia a ajuns de urgenta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )