Libnet.ro
UNICEF

21:00

Alerta falsa la Ambasada Turciei din Capitala din cauza unui geamantan abandonat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Alerta falsa la Ambasada Turciei din Capitala din cauza unui geamantan abandonat

Specialistii de la Serviciul Pirotehnic au fost chemati, astazi dupa-amiaza, in apropierea Ambasadei Turciei la Bucuresti dupa ce in zona a fost semnalata prezenta unui bagaj suspect, in urma verificarilor dovedindu-se ca era vorba despre un geamantan gol, potrivit unor surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Alerta la ambasada Turciei din Bucuresti. Zona a fost evacuata

Alerta la ambasada Turciei din Bucuresti, dupa ce a fost depistat un pachet suspect. Zona a fost evacuata. Stire in curs de actualizare.

Grupului islamist Al-Shabaab a atacat din nou: Un restaurant si ambasada Turciei din Somalia, tintele teroristilor

Un vehicul-capcana a explodat la restaurantul Banadir, in orasul Mogadishu, capitala Somaliei, iar o explozie fiind semnalata si in apropierea ambasadei Turciei tot in acelasi oras. Militanti.

Accident grav pe soseaua Oltenitei din Capitala. Sapte persoane au fost ranite

Traficul rutier este blocat, miercuri seara, pe soseaua Oltenitei din Capitala, unde a avut loc un accident in care au fost implicate trei autovehicule. Potrivit news. ro, sapte persoane au fost.

Convoiul liderului partidului opozitiei din Turcia, tinta unui atac armat (VIDEO)

Kemal K305;l305;cdaro287;lu, liderul Partidului Republican al Poporului, a fost tinta unui atac in nord-estul Turciei, potrivit stiripesurse. ro. Mai exact, s-a deschis focul asupra convoiului sau, in timp.

43 de perchezitii la firme din Capitala, Prahova si Ilfov

Politistii din Prahova efectueaza, astazi, 43 de perchezitii la sediile unor societati comerciale si la locuintele mai multor suspecti de comiterea de infractiuni economice, iar 30 de mandate de aducere urmeaza sa fie puse in aplicare, potrivit unui comunicat al Inspectoratului General al Politiei Romane IGPR).

Volkswagen micsoreaza productia la sase uzine din cauza unui conflict cu doi furnizori care refuza sa livreze componente

O disputa cu doi furnizori afecteaza productia a sase uzine Volkswagen la care cei 28. 000 de angajati vor avea program redus de munca. Disputa este legata de foi furnizori ce refuza sa mai livreze componente catre Volkswagen, din cauza unei dispute pe probleme financiare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1984 seconds )