Libnet.ro
UNICEF

19:00

Accident grav la metroul din Moscova: Zece persoane au murit, iar peste 100 au fost ranite

B1 B1,
Accident grav la metroul din Moscova: Zece persoane au murit, iar peste 100 au fost ranite

15: Bilantul mortilor a ajuns la 10, in timp ce numarul persoanelor ranite se ridica la 106. 50 dintre acestea se afla in stare grava, potrivit autoritatilor, informeaza ABC News. Cel putin cinci. continuă pe B1

Accident grav la metroul din Moscova: Trei persoane au murit, iar 50 au fost ranite

Cel putin trei persoane au murit si alte 30 au fost ranite dupa ce trei vagoane ale unui tren de la metroul din Moscova au deraiat la o ora de varf, relateaza Voice of Russia. Conform informatiilor preliminare,.

Accident grav la metroul din Moscova: Cinci persoane au murit, iar peste 50 au fost ranite

Cel putin cinci persoane au murit si alte 50 au fost ranite dupa ce trei vagoane ale unui tren de la metroul din Moscova au deraiat la o ora de varf, relateaza Voice of Russia. Conform informatiilor preliminare,.

Accident grav la metroul din Moscova: 12 persoane au murit, iar 150 au fost ranite

08 : Autoritatile anunta 12 decedati si 150 de raniti. 15: Bilantul mortilor a ajuns la 10, in timp ce numarul persoanelor ranite se ridica la 106. 50 dintre acestea se afla in stare gra.

Accident grav la metroul din Moscova: 20 de persoane au murit, iar 150 au fost ranite

UPDATE 17:47 Bilantul persoanelor care si-au pierdut viata a ajuns la 20 de morti, scrie BBC News. 08 : Autoritatile anunta 12 decedati si 150 de raniti. 15: Bilantul mortilor a ajuns la.

Creste bilantul victimelor incidentului de la metroul din Moscova: 10 morti si cel putin 100 de raniti

Cel putin zece persoane si-au pierdut viata si inca aproximativ 100 au fost ranite, dintre care 75 au fost spitalizate, in urma incidentului produs marti dimineata, la o ora de varf, in metroul din Moscova,.

Creste bilantul victimelor incidentului de la metroul din Moscova: 15 morti si peste 160 de raniti

Cel putin 15 persoane si-au pierdut viata si inca aproximativ 160 au fost ranite, dintre care 106 au fost spitalizate, in urma incidentului produs marti dimineata, la o ora de varf, in metroul din Moscova,.

Creste bilantul victimelor incidentului de la metroul din Moscova: 20 morti si peste 160 de raniti

Cel putin 20 persoane si-au pierdut viata si inca aproximativ 160 au fost ranite, dintre care 106 au fost spitalizate, in urma incidentului produs marti dimineata, la o ora de varf, in metroul din Moscova,.

Incident major la metroul din Moscova! Cel putin trei morti si 50 de raniti

Trei persoane au murit si cel putin 50 de persoane au fost ranite dupa ce un tren al metroului din Moscova a franat brusc intre statiile Molodiojnaia si Slavianski bulivar marti dimineata, la o.

Rusia: Cel putin trei morti si 50 de raniti intr-un incident la metroul din Moscova

O sursa din cadrul politie moscovite a declarat ca ce putin trei persoane au murit si alte 30 au fost ranite, dintre care 10 au fost spitalizate. Cel putin doua dintre persoanele ranite s-ar afla in stare grava, cu leziuni la coloana vertebrala. Acestea au fost transportate cu elicopterul la spital.

ACCIDENT GRAV pe A2: Cel putin cinci persoane au fost ranite, una dintre acestea fiind in coma

Cel putin cinci persoane au fost ranite, duminica, intr-un accident rutier produs pe autostrada Bucuresti-Constanta A2).

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )