Libnet.ro
UNICEF

19:00

ACCIDENT GRAV pe A2: Cel putin cinci persoane au fost ranite, una dintre acestea fiind in coma

România Liberă România Liberă,
ACCIDENT GRAV pe A2: Cel putin cinci persoane au fost ranite, una dintre acestea fiind in coma

Cel putin cinci persoane au fost ranite, duminica, intr-un accident rutier produs pe autostrada Bucuresti-Constanta A2). continuă pe România Liberă

Incident armat in Texas: Cel putin sase persoane au murit

Un barbat a impuscat cel putin sase persoane, majoritatea copii, in urma unei dispute familiale, miercuri, in Texas sudul Statelor Unite), au anuntat surse din cadrul politiei.

ACCIDENT RUTIER GRAV pe Autostrada Soarelui. Cel putin 15 persoane au fost ranite

Un accident rutier a avut loc pe Autostrada Soarelui, duminica. Conform primelor informatii, un autocar si o masina au fost implicate in accident. Bogdan Oprita, coordonator SMURD Bucuresti, a declarat,.

Irak: Cel putin 29 de persoane au fost ucise intr-un atac armat la Bagdad

Cel putin 29 de persoane, dintre care 20 femei, au fost ucise duminica dupa ce mai multi barbati neidentificati au atacat doua cladiri de apartamente din cartierul Zayouna, aflat in estul Bagdadului, relateaza BBC.

Cel putin sase morti, intre care copii, in Texas, in urma unui incident armat

Un barbat a impuscat cel putin sase persoane, majoritatea copii, in urma unei dispute familiale, miercuri, in Texas sudul Statelor Unite), au anuntat surse din cadrul politiei, relateaza AFP.

VIDEO. UPDATE. ACCIDENT GRAV pe A2: 33 persoane au fost ranite, una dintre acestea fiind in coma

Un accident a avut loc, duminica, pe Autostrada Soarelui, unde un autocar si un autoturism au intrat in coliziune, informeaza Centrulul InfoTrafic al Politiei Romane. Accidentul s-a produs in jurul orei 12. 33 de persoane au fost ranite.

UPDATE Accident grav pe autostrada Soarelui. SMURD: 29 de raniti au fost transportati la patru spitale din Capitala

Un autocar si un microbuz au fost implicate, duminica, intr-un grav accident rutier produs pe Autostrada Bucuresti - Constanta A2), pe sensul de mers spre litoral. Reprezentantii SMURD au precizat ca 29 de persoane ranite au fost transportate la patru spitale de urgenta din Capitala, patru dintre acestea fiind in stare grava, iar una in coma.

UPDATE Accident grav pe Autostrada Soarelui. SMURD: 26 de raniti au fost transportati la patru spitale din Capitala

Un autocar si un microbuz au fost implicate, duminica, intr-un grav accident rutier produs pe Autostrada Bucuresti - Constanta A2), pe sensul de mers spre litoral. Reprezentantii SMURD au precizat ca 26 de persoane ranite au fost transportate la patru spitale de urgenta din Capitala, patru dintre acestea fiind in stare grava, iar una in coma.

Accident pe DN 2: Cinci persoane, intre care doi copii, au fost ranite dupa ce un autoturism s-a ciocnit cu o autoutilitara

Cinci persoane, intre care doi copii, au fost ranite, joi dupa-amiaza, in urma unui accident rutier produs pe DN 2, la intrarea in localitatea suceveana Negostina, dupa ce un autoturism s-a ciocnit cu o.

Cinci persoane, intre care doi copii, ranite in urma unui accident pe DN 2

Cinci persoane, intre care doi copii, au fost ranite, joi dupa-amiaza, in urma unui accident rutier produs pe DN 2, la intrarea in localitatea suceveana Negostina. Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene.

EXPLOZIE puternica in vestul Turciei. Cel putin o persoana a murit si alte 25 sunt ranite

Cel putin o persoana si-a pierdut viata vineri dimineata si alte 25 au fost ranite, unele foarte grav, in urma unei explozii provocata de o scurgere de gaz din vestul Turciei, in orasul Denizli. Presa locala.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )