Libnet.ro
UNICEF

11:00

Accident grav pe Soseaua de Centura a Capitalei: doua persoane au fost ranite

B1 B1,
Accident grav pe Soseaua de Centura a Capitalei: doua persoane au fost ranite

Doua autoturisme mici au fost implicate intr-un accident, sambata, in jurul orei 14. 30, pe Soseaua de Centura a Capitalei, comunica postul B1 TV. Incidentul s-a produs deoarece unul dintre conducatorii auto. continuă pe B1

Accident rutier pe Centura Capitalei. Doua persoane au fost ranite

Doua persoane au fost ranite intr-un accident produs, sambata, pe Centura Capitalei, in zona Tunari, una dintre victime, aflata in stare grava, fiind dusa la spital cu un elicopter SMURD.

GRAV ACCIDENT pe Centura Capitalei: 2 RANITI.

Doua persoane au fost ranite intr-un accident produs, sambata, pe Centura Capitalei, in zona Tunari, una dintre victime, aflata in stare grava, fiind dusa la spital cu un elicopter SMURD, potrivit Mediafax. Purtatorul de cuvant al Politiei Ilfov, Claudia Burada, a declarat, sambata, ca accidentul s-a produs dupa ce soferul unui autoturism care stationa a pornit fara sa se asigure, iar cand a virat stanga a intrat in coliziune cu un alt autoturism care mergea pe directia Tunari - Mogosoaia. In .

Accident rutier in Timis: Doua persoane au murit si o alta a fost ranita

Doua persoane, sot si sotie, au murit, sambata dimineata, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de un autoturism care a intrat pe contrasens. Soferul masinii care circula neregulamentar a fost.

Un URS face victime: Un barbat mort, alte doua persoane ranite. ...

Un batran in varsta de 71 de ani a murit, sambata dimineata, dupa ce a fost atacat de un urs, in satul Dealul Frumos din comuna Pietrosita din judetul Dambovita. Sambata dupa-amiaza, o femeie a fost ranita de urs in satul Dealu Mare, comuna Buciumeni, aflata in vecinatatea Pietrositei. Femeia este ruda cu Ministrul Mediului, Rovana Plumb. O a treia persoana este ranita usor, informeaza Mediafax. Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Dambovita, Raluca Florescu, incidentul a avut loc .

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2917 seconds )