Libnet.ro
UNICEF

11:00

Un URS face victime: Un barbat mort, alte doua persoane ranite. ...

România Liberă România Liberă,
Un URS face victime: Un barbat mort, alte doua persoane ranite. ...

Un batran in varsta de 71 de ani a murit, sambata dimineata, dupa ce a fost atacat de un urs, in satul Dealul Frumos din comuna Pietrosita din judetul Dambovita. Sambata dupa-amiaza, o femeie a fost ranita de urs in satul Dealu Mare, comuna Buciumeni, aflata in vecinatatea Pietrositei. Femeia este ruda cu Ministrul Mediului, Rovana Plumb. O a treia persoana este ranita usor, informeaza Mediafax. Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Dambovita, Raluca Florescu, incidentul a avut loc . continuă pe România Liberă

Accident rutier pe Centura Capitalei. Doua persoane au fost ranite

Doua persoane au fost ranite intr-un accident produs, sambata, pe Centura Capitalei, in zona Tunari, una dintre victime, aflata in stare grava, fiind dusa la spital cu un elicopter SMURD.

Accident rutier in Timis: Doua persoane au murit si o alta a fost ranita

Doua persoane, sot si sotie, au murit, sambata dimineata, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de un autoturism care a intrat pe contrasens. Soferul masinii care circula neregulamentar a fost.

Avion prabusit in Rusia. Cel putin zece morti, alte patru persoane ranite

Un avion de tip AN-28 s-a prabusit in nordul regiunii Kamceatka Extremul Orient rus), cel putin zece persoane murind in accident, iar alte patru fiind ranite, a declarat miercuri ministerul rus pentru Situatii.

Accident grav pe Soseaua de Centura a Capitalei: doua persoane au fost ranite

Doua autoturisme mici au fost implicate intr-un accident, sambata, in jurul orei 14. 30, pe Soseaua de Centura a Capitalei, comunica postul B1 TV. Incidentul s-a produs deoarece unul dintre conducatorii auto.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2563 seconds )