Libnet.ro
UNICEF

11:00

Accident rutier in Timis: Doua persoane au murit si o alta a fost ranita

B1 B1,
Accident rutier in Timis: Doua persoane au murit si o alta a fost ranita

Doua persoane, sot si sotie, au murit, sambata dimineata, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita de un autoturism care a intrat pe contrasens. Soferul masinii care circula neregulamentar a fost. continuă pe B1

Cinci morti si 30 de raniti la Salonic, intr-un accident rutier.

Cinci turisti rusi au murit si alti 30 au fost raniti, vineri dimineata, in apropiere de Salonic, in nordul Greciei, dupa ce autocarul in care se aflau s-a rasturnat, a anuntat presa greaca, citata de AFP, transmite Mediafax. Acesti turisti isi petrecusera vacanta in peninsula Halkidiki si mergeau la aeroportul din Salonic, de unde ar fi trebuit sa se imbarce la bordul unui avion care sa ii transporte catre Rusia. Televiziunea publica greaca a difuzat imagini cu autocarul implicat in acest .

Accident rutier pe Centura Capitalei. Doua persoane au fost ranite

Doua persoane au fost ranite intr-un accident produs, sambata, pe Centura Capitalei, in zona Tunari, una dintre victime, aflata in stare grava, fiind dusa la spital cu un elicopter SMURD.

Cel putin 50 de morti intr-un accident rutier in Afganistan.

Un accident rutier produs in Afganistan intre un autocar si un camion care transporta benzina s-a soldat cu moartea a 50 de persoane, intre care femei si copii, si mai multi raniti, au anuntat vineri oficialii locali, citati de AFP. Accidentul s-a produs vineri dimineata in districtul Ab Band din provincia Ghazni centru), traversat de autostrada principala dintre Kabul si Kandahar, oras situat in sudul tarii. Un autocar a intrat in coliziune, in jurul orei 06. 00 ora Romaniei) cu un .

Accident grav pe Soseaua de Centura a Capitalei: doua persoane au fost ranite

Doua autoturisme mici au fost implicate intr-un accident, sambata, in jurul orei 14. 30, pe Soseaua de Centura a Capitalei, comunica postul B1 TV. Incidentul s-a produs deoarece unul dintre conducatorii auto.

Un URS face victime: Un barbat mort, alte doua persoane ranite. ...

Un batran in varsta de 71 de ani a murit, sambata dimineata, dupa ce a fost atacat de un urs, in satul Dealul Frumos din comuna Pietrosita din judetul Dambovita. Sambata dupa-amiaza, o femeie a fost ranita de urs in satul Dealu Mare, comuna Buciumeni, aflata in vecinatatea Pietrositei. Femeia este ruda cu Ministrul Mediului, Rovana Plumb. O a treia persoana este ranita usor, informeaza Mediafax. Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Dambovita, Raluca Florescu, incidentul a avut loc .

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )