Libnet.ro
UNICEF

09:00

Accident in lant pe Pasajul Basarab, miercuri seara: doua persoane au fost ranite

Adevărul Adevărul,
Accident in lant pe Pasajul Basarab, miercuri seara: doua persoane au fost ranite

Un accident in lant a avut loc miercuri seara pe Pasajul Basarab din Capitala. Cinci masini au fost implicate, doua persoane fiind transportate la Spitalul Universitar. continuă pe Adevărul

Accident rutier in zona Grozavesti din Capitala: Treri masini au fost avariate si doua persoane ranite

Un accident s-a produs, miercuri seara, in zona Grozavesti din Capitala, trei masini rezultand avariate si doua persoane au fost ranite, relateaza Romania Libera. Circulatia in zona s-a desfasurat.

Accident rutier in zona Grozavesti din Capitala: Trei masini au fost avariate si doua persoane ranite

Un accident s-a produs, miercuri seara, in zona Grozavesti din Capitala, trei masini rezultand avariate si doua persoane au fost ranite, relateaza Romania Libera. Circulatia in zona s-a desfasurat pe.

O ambulanta aflata in misiune a accidentat doua persoane in Covasna: Un barbat a murit, iar o femeie se afla in stare grava la spital

O ambulanta a lovit, luni seara, doua persoane care traversau o trecere de pietoni in Targu Secuiesc din Covasna. Un barbat a murit pe loc, iar o femeie se afla in stare grava la spital in urma acestui.

Valcov: Comisia Rosia Montana intentioneaza sa termine lucrarile miercuri seara

Comisia Rosia Montana intentioneaza sa termine lucrarile miercuri seara pentru ca foarte multi membri lucreaza in teritoriu joi si vineri, a declarat presedintele comisiei, Darius Valcov. Am trecut de.

Olanda: Doua persoane au murit in urma unei luari de ostatici

Doua persoane si-au pierdut viata, joi, intr-o luare de ostatici care a avut loc in sud-estul Olandei. Un barbat si-a luat fiica de trei ani ostatica, refugiindu-se intr-o cladire din localitatea Reuver, scrie.

Trei masini s-au ciocnit in Bucuresti: Doua persoane au fost usor ranite

Trei masini s-au ciocnit luni dupa-amiaza in Bucuresti, la intersectia bulevardelor Eroilor siEroiiSanitari, cel putin doua persoane fiind ranite. La fata locului s-au deplasat echipaje de la Poli.

Gloria Buzau intalneste liderul, miercuri seara, in nocturna

Miercuri, se va desfasura o noua etapa in cadrul Ligii a doua la fotbal. Gloria Buzau va juca, pe teren propriu, impotriva formatiei FC Clinceni, liderul surprinzator al clasamentului Ligii a doua.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )