Libnet.ro
UNICEF

09:30

Accident ORIBIL pe DN1A. O persoana a murit si alte patru au fost ranite

Antena3 Antena3,
Accident ORIBIL pe DN1A. O persoana a murit si alte patru au fost ranite

O persoana a murit si alte patru au fost ranite, sambata, intr-un accident produs pe DN 1 A, in apropiere de Ploiesti, dupa ce doua masini s-au ciocnit, conform Mediafax. Potrivit datelor furnizate de. continuă pe Antena3

Accident grav pe DN 1 A: O persoana a murit si alte patru au fost ranite.

O persoana a murit si alte patru au fost ranite, sambata, intr-un accident produs pe DN 1 A, in apropiere de Ploiesti, dupa ce doua masini s-au ciocnit, transmite corespondentul Mediafax. Potrivit datelor furnizate de Politia Prahova, accidentul a avut loc pe DN 1 A, in apropiere de cartierul Mitica Apostol din Ploiesti, doua autoturisme ciocnindu-se. In urma impactului, o femeie de 46 de ani a murit, sotul si fiica acesteia au fost grav raniti, iar alte doua persoane au suferit mai multe .

Accident grav intre Codlea si Vladeni. O persoana a murit si alte patru sunt ranite

Doua masini s-au ciocnic frontal, dupa ce unul dintre autoturisme a intrat pe contrasens din cauza vitezei si a carosabilului umed.

Accident rutier in Brasov: O persoana a murit, iar alte patru au fost ranite

O persoana a murit, iar alte patru au fost ranite, in urma unui accident produs miercuri seara intre Codlea si Nadlac, informeaza Mediafax. in jurul orei 20:00, soferul unei masini imatriculate in Franta.

Accident grav in Prahova, pe DN 1B. Trei persoane au murit si alte doua au fost ranite

Un grav accident de circulatie s-a produs sambata, in Prahova, pe DN 1B, Ploiesti Buzau. Trei persoane au murit, iar alte doua au fost ranite.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )