Libnet.ro
UNICEF

05:30

Accident grav in Prahova, pe DN 1B. Trei persoane au murit si alte doua au fost ranite

Adevărul Adevărul,
Accident grav in Prahova, pe DN 1B. Trei persoane au murit si alte doua au fost ranite

Un grav accident de circulatie s-a produs sambata, in Prahova, pe DN 1B, Ploiesti Buzau. Trei persoane au murit, iar alte doua au fost ranite. continuă pe Adevărul

Accident grav intre Codlea si Vladeni. O persoana a murit si alte patru sunt ranite

Doua masini s-au ciocnic frontal, dupa ce unul dintre autoturisme a intrat pe contrasens din cauza vitezei si a carosabilului umed.

Atac armat intr-o frizerie din Detroit: Trei persoane au murit si sase au fost ranite

Trei oameni si-au pierdut viata si alti sase au fost raniti in urma unui atac armat la o frizerie din Detroit. Politistii cauta doi suspecti care au parasit localul in doua masini diferite. Frizeria.

Taifunul Haiyan a provocat moartea a trei persoane din Filipine (VIDEO)

Taifunul Hayan a lovit in vineri dimineata coastele Filipinelor. Cel putin trei persoane au murit, in timp ce una a fost data disparuta, potrivit unui bilant provizoriu. Considerat cel mai violent taifun din.

DIICOT: Trei persoane acuzate de exploatare sexuala au fost arestate preventiv.

Procurorii DIICOT din Iasi au dispus arestarea preventiva pentru 29 de zile a trei persoane acuzate de exploatare sexuala, dupa ce au efectuat mai multe perchezitii domiciliare si au constatat ca inculpatii racolau tinere si le vindeau pe internet. In data de 5 noiembrie, politistii DIICOT au efectuat trei perchezitii domiciliare in cadrul unei actiuni pe linia combaterii traficului de persoane in scopul exploatarii sexuale. Citeste si: Fost procuror DIICOT si doi avocati, condamnati pentru .

Accident grav pe DN 1 A: O persoana a murit si alte patru au fost ranite.

O persoana a murit si alte patru au fost ranite, sambata, intr-un accident produs pe DN 1 A, in apropiere de Ploiesti, dupa ce doua masini s-au ciocnit, transmite corespondentul Mediafax. Potrivit datelor furnizate de Politia Prahova, accidentul a avut loc pe DN 1 A, in apropiere de cartierul Mitica Apostol din Ploiesti, doua autoturisme ciocnindu-se. In urma impactului, o femeie de 46 de ani a murit, sotul si fiica acesteia au fost grav raniti, iar alte doua persoane au suferit mai multe .

Accident GRAV, in Capitala. O femeie a murit in timp ce traversa strada.

O femeie a murit, in noaptea de marti spre miercuri, dupa ce a traversat strada prin loc nepermis si fara sa se asigure. Accidentul s-a produs pe Soseaua Oltenitei. Femeia nu a vazut masina si a fost lovita in plin. Femeia a vrut sa prinda un autobuz. La randul sau, soferul a declarat ca o alta masina i-a taiat calea si nu a vazut-o pe femeie. Soferul nu consumase alcool, insa a fost dus la IML pentru a i se lua probe de sange. Si asta pentru ca, dupa primele cercetari s-a constatat ca nu au .

Accident grav la Palatul Sporturilor din Paris.

Cincisprezece persoane au fost ranite, dintre care cinci grav, dupa ce un dispozitiv pirotehnic a explodat accidental, vineri, in timpul repetitiei unui spectacol, la Palatul Sporturilor din Paris. Incidentul s-a produs in jurul orei 17. 00, ora Romaniei), in timpul repetitiei spectacolului 1789, Les amants de la Bastille, care urma sa aiba loc la ora 19. 30, ora Romaniei). In urma exploziei s-a prabusit un perete de beton si o parte din plafon. Au fost mobilizati .

INFOTRAFIC. Accident grav pe DN68 A. O cisterna a intrat intr-un autoturism.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca in judetul Hunedoara traficul rutier este intrerupt pe DN68A, intre localitatile Lapugiu de Jos si Cosevita, din cauza unui accident rutier in care au fost implicate un autoturism si o autocisterna. Conform primelor informatii primite, o persoana a fost ranita. Cauza probabila a accidentului a fost depasirea neregulamentara. Se estimeaza ca circulatia va fi reluata peste o ora.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )