Libnet.ro
UNICEF

23:00

Accident rutier GRAV in Braila, dupa ce un semn de circulatie a fost FURAT

Antena3 Antena3,
Accident rutier GRAV in Braila, dupa ce un semn de circulatie a fost FURAT

Cinci braileni au ajuns la spital dupa ce au iesit cu masina de pe carosabil. pentru ca semnul de circulatie care anunta o curba deosebit de periculoasa a fost furat, soferita nu a redus la timp viteza. continuă pe Antena3

ACCIDENT RUTIER GRAV pe Autostrada Soarelui. Cel putin 15 persoane au fost ranite

Un accident rutier a avut loc pe Autostrada Soarelui, duminica. Conform primelor informatii, un autocar si o masina au fost implicate in accident. Bogdan Oprita, coordonator SMURD Bucuresti, a declarat,.

UPDATE Mai multe persoane au fost ranite in urma unui grav accident rutier produs pe Autostrada Soarelui

Un autocar si un microbuz au fost implicate, duminica, intr-un grav accident rutier produs pe Autostrada Bucuresti - Constanta A2), pe sensul de mers spre litoral. 15 persoane au fost ranite, trei dintre acestea fiind in stare grava, iar una in coma.

Un adolescent SE ZBATE iNTRE VIATA si MOARTE dupa ce a fost lovit de un trasnet

Un adolescent de 17 ani se afla in coma la spital, dupa ce a fost lovit de un trasnet. Tot din cauza fulgerelor, zeci de tone de nutret, aflate pe un camp din Suceava s-au facut scrum. Adolescentul se.

Prahova: Un batran a murit dupa ce a fost luat de o viitura

Un batran dintr-o localitate din Prahova a murit dupa ce a fost luat de o viitura, fiind gasit intr-un canal colector din gospodaria sa, iar mai multe localitati din acest judet au fost afectate de furtuna din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )