Libnet.ro
UNICEF

23:00

UPDATE Mai multe persoane au fost ranite in urma unui grav accident rutier produs pe Autostrada Soarelui

Adevărul Adevărul,
UPDATE Mai multe persoane au fost ranite in urma unui grav accident rutier produs pe Autostrada Soarelui

Un autocar si un microbuz au fost implicate, duminica, intr-un grav accident rutier produs pe Autostrada Bucuresti - Constanta A2), pe sensul de mers spre litoral. 15 persoane au fost ranite, trei dintre acestea fiind in stare grava, iar una in coma. continuă pe Adevărul

UPDATE Accident grav pe autostrada Soarelui. SMURD: 29 de raniti au fost transportati la patru spitale din Capitala

Un autocar si un microbuz au fost implicate, duminica, intr-un grav accident rutier produs pe Autostrada Bucuresti - Constanta A2), pe sensul de mers spre litoral. Reprezentantii SMURD au precizat ca 29 de persoane ranite au fost transportate la patru spitale de urgenta din Capitala, patru dintre acestea fiind in stare grava, iar una in coma.

UPDATE Accident grav pe Autostrada Soarelui. SMURD: 26 de raniti au fost transportati la patru spitale din Capitala

Un autocar si un microbuz au fost implicate, duminica, intr-un grav accident rutier produs pe Autostrada Bucuresti - Constanta A2), pe sensul de mers spre litoral. Reprezentantii SMURD au precizat ca 26 de persoane ranite au fost transportate la patru spitale de urgenta din Capitala, patru dintre acestea fiind in stare grava, iar una in coma.

UPDATE. 29 de persoane au fost ranite in urma accidentului rutier produs pe A2

UPDATE - Un numar de 29 de persoane au fost ranite in accidentul rutier produs duminica pe autostrada Bucuresti-Constanta A2) si au fost transportate la spitalele Floreasca, Elias, Bagdasar-Arseni si Sf.

Cinci persoane, intre care doi copii, ranite in urma unui accident pe DN 2

Cinci persoane, intre care doi copii, au fost ranite, joi dupa-amiaza, in urma unui accident rutier produs pe DN 2, la intrarea in localitatea suceveana Negostina. Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene.

VIDEO. UPDATE. ACCIDENT GRAV pe A2: 33 persoane au fost ranite, una dintre acestea fiind in coma

Un accident a avut loc, duminica, pe Autostrada Soarelui, unde un autocar si un autoturism au intrat in coliziune, informeaza Centrulul InfoTrafic al Politiei Romane. Accidentul s-a produs in jurul orei 12. 33 de persoane au fost ranite.

Accident cu autocar pe Autostrada Soarelui: 23 persoane au fost ranite (VIDEO)

UPDATE: 14:07: Numarul persoanelor ranite a ajuns la 23, au afirmat cadrele medicale aflate la fata locului, citate de B1 TV. Trei dintre acestea se afla in stare grava. Un accident a avut loc, duminica, pe.

Arad: Trei persoane au fost ranite dupa ce un autocar s-a rasturnat in urma ciocnirii cu un autoturism

Trei persoane au fost ranite, sambata dupa-amiaza, dupa ce un autocar cu 67 de pasageri s-a rasturnat pe marginea DN 7, in judetul Arad, in urma ciocnirii frontale cu un autoturism, transmite.

Istanbul: Patru persoane au fost ranite in urma unei explozii

Numeroase ambulante au fost trimise la locul accidentului, unde pompierii intampina dificultati in a stinge incendiu.

ACCIDENT GRAV pe A2: Cel putin cinci persoane au fost ranite, una dintre acestea fiind in coma

Cel putin cinci persoane au fost ranite, duminica, intr-un accident rutier produs pe autostrada Bucuresti-Constanta A2).

Explozie accidentala la Istanbul: Patru persoane au fost ranite

Patru persoane au fost ranite, sambata, intre care una grav, intr-o explozie puternica provocata de o scurgere de gaz produsa la o uzina de ambalare de la Istanbul, a anuntat guvernatorul orasului, Huseyin.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )