Libnet.ro
UNICEF

01:05

Istanbul: Patru persoane au fost ranite in urma unei explozii

România Liberă România Liberă,
Istanbul: Patru persoane au fost ranite in urma unei explozii

Numeroase ambulante au fost trimise la locul accidentului, unde pompierii intampina dificultati in a stinge incendiu. continuă pe România Liberă

Turcia: Cel putin o persoana a murit, iar alte 30 au fost ranite in urma unei explozii puternice

Cel putin o persoana a murit si alte 30 au fost ranite, in orasul Denizli, Turcia, in urma unei explozii provocate de o scurgere de gaz, relateaza Reuters. Potrivit presei locale, deflagratia a avut loc la.

Explozie accidentala la Istanbul: Patru persoane au fost ranite

Patru persoane au fost ranite, sambata, intre care una grav, intr-o explozie puternica provocata de o scurgere de gaz produsa la o uzina de ambalare de la Istanbul, a anuntat guvernatorul orasului, Huseyin.

Bulgaria: O persoana a murit, iar alte 40 au fost ranite, in urma unei furtuni insotite de grindina

O persoana a murit, iar alte 40 au fost ranite, marti, dupa ce o furtuna cu ploaie, vant puternic si grindina a avut loc la Sofia, relateaza Novinite. Echipele de interventie continuau miercuri operatiunile de.

Arad: Trei persoane au fost ranite dupa ce un autocar s-a rasturnat in urma ciocnirii cu un autoturism

Trei persoane au fost ranite, sambata dupa-amiaza, dupa ce un autocar cu 67 de pasageri s-a rasturnat pe marginea DN 7, in judetul Arad, in urma ciocnirii frontale cu un autoturism, transmite.

Constanta: Noua persoane au fost ranite intr-un accident in care au fost implicate doua autoturisme si o autoutilitara

Un numar de noua persoane au fost ranite, vineri seara, intr-un accident petrecut pe DN 22, in judetul Constanta, in care au fost implicate o autoutilitara si doua autoturisme, relateaza.

Accident pe DN 2: Cinci persoane, intre care doi copii, au fost ranite dupa ce un autoturism s-a ciocnit cu o autoutilitara

Cinci persoane, intre care doi copii, au fost ranite, joi dupa-amiaza, in urma unui accident rutier produs pe DN 2, la intrarea in localitatea suceveana Negostina, dupa ce un autoturism s-a ciocnit cu o.

Macedonia: Patru persoane au murit in urma prabusirii unui elicopter

Patru persoane au murit, joi seara, dupa ce un elicopter s-a prabusit in sud-estul Macedoniei, relateaza AFP. Accidentul a avut loc in jurul orei 23:00 ora Romaniei), cand un elicopter de tip MI-17 s-a.

Trei cladiri s-au prabusit in Casablanca: Cel putin patru persoane au murit, iar alte zeci de persoane sunt date disparute

Trei imobile s-au prabusit, vineri seara, inCasablanca, cauzand moartea a patru persoane si disparitia altor zeci de persoane, scrie AFP. Autoritatile au recuperat deja patru cadavre de sub cladirile.

New York. Patru persoane au murit sub casele daramate de furtuna

Cel putin patru persoane au murit, dupa ce o furtuna puternica, pe care multi o descriu ca pe o tornada, a daramat ieri seara mai multe case din centrul statului New York. Potrivit Los Angeles Times, potopul a.

Italia: Mai multe strazi din Milano, complet inundate, in urma unei furtuni puternice

Mai multe strazi din Milano au fost complet inuindate, in urma unei furtuni puternice, care s-a abatut asupra regiunilor din nordul Italiei, dupa cum a relatat marti La Repubblica. Autoritatile municipale au.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2672 seconds )