Libnet.ro
UNICEF

10:00

Accident rutier GRAV in Israel! Cel putin 10 persoane au murit si alte 50 sunt ranite

Antena3 Antena3,
Accident rutier GRAV in Israel! Cel putin 10 persoane au murit si alte 50 sunt ranite

Cel putin opt persoane si-au pierdut viata si alte 50 au fost ranite dupa ce un autocar plin cu pasageri s-a ciocnit cu un camion si un tractor pe o autostrada din sudul Israelului, transmite cotidianul. continuă pe Antena3

Ucraina: Cel putin 19 persoane au fost ucise in estul tarii, unde procesul de pace este in pericol

Esecul negocierilor de pace dintre Kiev si separatistii pro-rusi de la Minsk genereaza temeri privind intensificarea luptelor in estul Ucrainei, unde cel putin 19 persoane au murit in ultimele 24 de ore, potrivit AFP.

Ilfov: Accident rutier grav in comuna 1 Decembrie. O femeie a murit, iar alte trei persoane, printre care si un copil, au fost ranite

Un grav accident de circulatie s-a produs duminica in localitatea 1 Decembrie din judetul Ilfov, informeaza B1 TV. Doua autoturisme au fost implicate in accident. O femeie a murit, iar doi barbati si un copil.

Accident rutier grav in Ilfov: O femeie a murit, iar alte patru persoane au fost ranite

O persoana a murit si alte patru, intre care un copil, au fost ranite grav, dupa ce masinile in care se aflau s-au ciocnit pe DN5, in localitatea ilfoveana 1 Decembrie, informeaza Mediafax.

Cel putin doi morti in urma intemperiilor produse in ultimele zile in Spania

Cel putin doua persoane au murit, iar numerosi altii au fost raniti in urma intemperiilor produse in ultimele zile in Spania. Un barbat a murit in regiunea Navarra in timp ce incerca sa traverseze cu.

Accident rutier provocat de un tanar care a fugit de Politie. Soferul nu avea permis

Un tanar de 19 ani din Deva a provocat un accident rutier pe Strada Horea, dupa ce a incercat sa scape de agentii Politiei Rutiere. Barbatul nu avea permis de circulatie.

Marian Oprisan si iubita lui, implicati intr-un accident rutier cu masina de serviciu a CJ Vrancea

Presedintele Consiliului Judetean Vrancea, social-democratul Marian Oprisan, a fost implicat intr-un accident rutier in localitatea Vulcan din judetul Hunedoara, potrivit Adevarul. Accidentul a avut loc pe.

Marian Oprisan si iubita lui, implicati intr-un accident rutier in Petrosani, cu masina de serviciu a Consiliului Judetean Vrancea

Masina de serviciu a Consiliului Judetean Vrancea, in care se afla si presedintele Marian Oprisan, a fost implicata duminica seara intr-un accident rutier produs la intrarea in orasul Vulcan.

VIDEO Cel putin 100.000 de persoane la mitingul organizat la Madrid de Podemos, aliat al Syriza

Cel putin 100. 000 de persoane s-au adunat sambata in centrul Madridului pentru un miting organizat de partidul antiliberal Podemos, cerand sa se puna capat masurilor de austeritate in Spania, informeaza agentia DPA, citata de Agerpres.

Cel putin 112 civili, ucisi in ianuarie in estul Ucrainei

Cel putin 112 civili au fost ucisi in luna ianuarie in estul Ucrainei, unde continua confruntarile intre armata si insurgentii separatisti prorusi, au anuntat, luni, autoritatile ucrainene. Luna.

Accident rutier in Germania. Un roman a fost transportat la spital, cu un elicopter

Doua masini din Romania au fost implicate intr-un accident violent, in sudul Germaniei, aproape de frontiera cu Austria. Potrivit politistilor, un sofer austriac a pierdut controlul automobilului sau si a lovit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2404 seconds )