Libnet.ro
UNICEF

05:00

Accident rutier cu noua victime. A fost activat planul rosu de urgenta in Salaj

Antena3 Antena3,
Accident rutier cu noua victime. A fost activat planul rosu de urgenta in Salaj

A fost activat planul rosu de urgenta in judetul Salaj, dupa ce un teribil accident rutier a avut loc intre localitatile Hereclean si Bocsa, pe DN 1F. Noua persoane au fost ranite, dupa. continuă pe Antena3

Accident grav in Salaj. A fost activat planul rosu de interventie

Un numar de noua persoane au ajuns la spital in urma coliziunii a doua autovehicule, duminica, intre localitatile Badon si Borla, in urma accidentului fiind activat planul rosu de.

O tanara ploiesteanca, mama a doi copii, si-a pierdut viata in urma unui accident rutier in Italia (VIDEO)

O femeie din Ploiesti, in varsta de 33 de ani, s-a stins din viata in urma unui accident rutier, petrecut in Italia, potrivit Libertatea. Incidentul a avut loc sambata.

Accident rutier in Craiova: Doua persoane au fost ranite dupa ce un taximetrist nu a acordat prioritate si a fost lovit in plin de o masina care circula regulamentar

Doi oameni au fost grav raniti intr-un accident produs in Craiova. Un taximetrist a ajuns la spital, in coma, dupa ce nu a acordat prioritate si a fost lovit in plin de o masina care.

Cinci tineri din Alba, raniti intr-un accident rutier. Patru sunt in stare grava la un spital din Targu Mures

Cinci tineri din Alba au fost raniti intr-un accident grav petrecut in noaptea de sambata spre duminica in judetul Mures. Un tanar de 21 de ani din Sona a intrat cu masina intr-un capat de pod, in afara localitatii Cornesti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )