Libnet.ro
UNICEF

05:00

Cinci tineri din Alba, raniti intr-un accident rutier. Patru sunt in stare grava la un spital din Targu Mures

Adevărul Adevărul,
Cinci tineri din Alba, raniti intr-un accident rutier. Patru sunt in stare grava la un spital din Targu Mures

Cinci tineri din Alba au fost raniti intr-un accident grav petrecut in noaptea de sambata spre duminica in judetul Mures. Un tanar de 21 de ani din Sona a intrat cu masina intr-un capat de pod, in afara localitatii Cornesti. continuă pe Adevărul

Parlamentul European baga bani in conturile CFR Calatori: Permise de tren gratuite pentru tineri din UE

In Romania ar putea veni cu trenul zeci de mii de tineri din UE, care ar impulsiona industria turistica, insa doar daca brandul de tara va fi promovat corespunzator.

Cinci morti si 21 de raniti intr-un atentat cu bomba la Bagdad. Incidentul a avut loc in timpul unei ceremonii

Cinci persoane au fost ucise si alte 21 ranite intr-un atentat cu bomba intr-un cartier siit din Bagdad. Incidentul s-a petrecut duminica, 09 octombrie, fiind revendicat de gruparea ultraradicala Stat Islamic .

Cel putin sase raniti intr-un atac terorist in orasul Ierusalim

Cel putin sase persoane au fost ranite dupa ce un individ a deschis focul, duminica, in fata unei sectii de politie situate in apropierea unei gari din orasul Ierusalim, agresorul, catalogat drept terorist, fiind impuscat mortal de autoritati, informeaza site-ul YnetNews. com.

Masacru la inmormantare! 140 de oameni au murit si alti 500 au fost raniti, intr-un raid aerian in Yemen

O capela in care avea loc o ceremonie de inmormantare a fost lovita intr-un raid aerian al coalitiei saudite, in Yemen, ucigand peste 140 de persoane, scrie BBC. in plus,.

Tragedie in fotbal! Un fost Pandur a murit intr-un accident de circulatie la doar 25 de ani

Argentinianul Maximiliano Giusti a murit intr-un teribil accident de circulatie, scrie radiotargujiu. ro. Evenimentul s-a produs in orasul sau natal, San Nicolas, din Argentina. Potrivit presei locale,.

Mircea Lucescu: Cluburi importante din Romania dispar intr-o indiferenta generala. Imi vine sa plang

Mircea Lucescu, antrenorul echipei ruse Zenit Sankt Petersburg, a declarat, duminica, faptul ca il intristeaza profund disparitia unor cluburi cu istorie in fotbalul romanesc. Eu am fost foarte legat de cluburi. Lucrul cel mai rusinos in fotbal este falimentul, nu retrogradarea. Cand ma uit la cluburile noastre, branduri importante dispar intr-o indiferenta generala. Mie imi vine sa plang, a declarat Lucescu, citat de Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )