Libnet.ro
UNICEF

23:00

Actrita Kate Winslet este insarcinata cu al treilea copil

Adevărul Adevărul,
Actrita Kate Winslet este insarcinata cu al treilea copil

Kate Winslet 37 de ani), actrita care s-a facut remarcata cu rolul din Titanic, si care a castigat un premiu Oscar in 2008, este gravida cu cel de-al treilea copil. continuă pe Adevărul

Actrita Kate Winslet a confirmat ca este gravida pentru a treia oara

Actrita Kate Winslet a confirmat ca este insarcinata pentru a treia oara, acesta fiind primul sau copil cu actualul sot, Ned Recknroll, scrie BBC News. Pot confirma ca Kate este gravida, iar ea si Ned sunt.

Kate Winslet, insarcinata pentru a treia oara.

Kate Winslet este insarcinata cu cel de-al treilea copil al sau, care se va naste spre sfarsitul acestui an, a anuntat purtatorul de cuvant al actritei, potrivit Mediafax. Acesta este primul copil al actritei Kate Winslet cu cel de-al treilea sot al sau, Ned Rocknroll - nepotul miliardarului Richard Branson, fondatorul Virgin Group -, cu care s-a casatorit in decembrie 2012, informeaza accesshollywood. com. Kate Winslet, in varsta de 37 de ani, are o relatie cu Ned Rocknroll, in varsta de 34 .

Kate Winslet, va deveni mama pentru a treia oara! Fiecare copil are un tata diferit!

Actrita din Titanic puncteaza un record deloc onorant pentru o femeie: va deveni mama pentru a treia oara, iar fiecare copil are un tata diferit. La sase luni de cand s-a casatorit cu Ned Rocknroll, Kate a anuntat ca este insarcinata si va naste la finalul acestui an. Continue reading .

Castigatoarea premiului Oscar asteapta cel de-al treilea copil la 37 de ani

A gasit din nou dragostea si acum se simte implinita in adevaratul sens al cuvantului.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )