Libnet.ro
UNICEF

21:00

Actrita Kate Winslet a confirmat ca este gravida pentru a treia oara

B1 B1,
Actrita Kate Winslet a confirmat ca este gravida pentru a treia oara

Actrita Kate Winslet a confirmat ca este insarcinata pentru a treia oara, acesta fiind primul sau copil cu actualul sot, Ned Recknroll, scrie BBC News. Pot confirma ca Kate este gravida, iar ea si Ned sunt. continuă pe B1

Actrita Kate Winslet este insarcinata cu al treilea copil

Kate Winslet 37 de ani), actrita care s-a facut remarcata cu rolul din Titanic, si care a castigat un premiu Oscar in 2008, este gravida cu cel de-al treilea copil.

Kate Winslet, va deveni mama pentru a treia oara! Fiecare copil are un tata diferit!

Actrita din Titanic puncteaza un record deloc onorant pentru o femeie: va deveni mama pentru a treia oara, iar fiecare copil are un tata diferit. La sase luni de cand s-a casatorit cu Ned Rocknroll, Kate a anuntat ca este insarcinata si va naste la finalul acestui an. Continue reading .

Kate Winslet, insarcinata pentru a treia oara.

Kate Winslet este insarcinata cu cel de-al treilea copil al sau, care se va naste spre sfarsitul acestui an, a anuntat purtatorul de cuvant al actritei, potrivit Mediafax. Acesta este primul copil al actritei Kate Winslet cu cel de-al treilea sot al sau, Ned Rocknroll - nepotul miliardarului Richard Branson, fondatorul Virgin Group -, cu care s-a casatorit in decembrie 2012, informeaza accesshollywood. com. Kate Winslet, in varsta de 37 de ani, are o relatie cu Ned Rocknroll, in varsta de 34 .

Berlusconi, mai aproape de achitare in procesul in care este judecat pentru prostitutie cu o minora

Avocatii fostului premier italian Silvio Berlusconi au cerut luni achitarea sa in procesul in care este judecat pentru abuz de putere si prostitutie cu o minora. Fostul prim-ministru, in varsta de 76 de ani, nu .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2387 seconds )