Libnet.ro
UNICEF

15:00

Ce acuzatii a lansat Alina Gorghiu la adresa lui Sorin Oprescu

România Liberă România Liberă,
Ce acuzatii a lansat Alina Gorghiu la adresa lui Sorin Oprescu

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a irosit 10 milioane de euro pentru pistele de bicicleta, insa nu a rezolvat problema ciclismului urban sau a traficului imposibil din Bucuresti, a acuzat co-presedinta PNL, Alina Gorghiu. continuă pe România Liberă

Gorghiu il acuza de risipa pe Sorin Oprescu: A cheltuit 10 milioane de euro fara sa rezolve problema biciclistilor

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, l-a acuzat pe primarul Capitalei, Sorin Oprescu, ca a cheltuit 10 milioane de euro pentru pistele de bicicleta fara a rezolva insa problema ciclismului urban sau a traficului din Bucuresti.

Alina Gorghiu, critici la adresa primarului Oprescu: A irosit peste 10 milioane de euro pe asa-zise piste de bicicleta, inchise ulterior de Politia Rutiera pentru ca erau nefunctionale

Alina Gorghiu, copresedintele PNL, il acuza pe Sorin Oprescu ca a irosit 10 milioane de euro pentru pistele de bicicleta fara a rezolva problema ciclismului urban. Sorin Oprescu nu va fi niciodata aliatul.

Alina Gorghiu, prima femeie presedinte din istoria PNL

Si Alina Gorghiu s-a facut remarcata in ultimii ani. A intrat in politica la un an dupa ce a terminat facultatea, urmand ca 12 ani mai tarziu sa conduca cel mai vechi partid politic din Romania. Alina.

Alina Gorghiu ii tulbura concediul lui Victor Ponta

Romania are nevoie de un acord innoit cu FMI, BM si CE pentru ca ofera garantia ramanerii in parametri economici stabili, a afirmat luni copresedintele PNL Alina Gorghiu, potrivit Agerpres. Pozitia PNL,.

Alina Gorghiu solicita discutii ale partidelor politice pe tema macrostabilitatii economice a Romaniei (VIDEO)

Alina Gorghiu a vorbit luni despre faptul ca PNL isi doreste discutii cu partidele politice asupra economiei Romaniei. Astfel, Gorghiu propune ca negocierile sa aiba loc pe 17 august, iar echipa din partea PNL.

Benzile unice pentru RATB - o solutie ieftina, ignorata de Sorin Oprescu

Beneficiile implementarii benzilor unice pentru transportul public sunt multiple, de la reducerea costurilor RATB prin cresterea vitezei de deplasare a mijloacelor de transport in comun, la cresterea numarului de bucuresteni care folosesc vehiculele RATB, transmite viceprimarul Capitalei, Cornel Pieptea, care il acuza pe primarul Sorin Oprescu de nepasare fata de problemele reale ale bucurestenilor.

Al patrulea liberal s-a inscris in cursa pentru functia lui Sorin Oprescu. Aglomeratie si la primariile de sector

Cel de-al patrulea liberal care s-a inscris in cursa pentru functia detinuta in prezent de Sorin Oprescu este Costica Canacheu, scrie stiripesurse. ro. Acesta ar fi singurul candidat provenit din.

Proiectele lui Sorin Oprescu pentru Capitala au ramas pe hartie: Doar 10% dintre promisiunile sale au fost realizate sau sunt in curs de finalizare

Sorin Oprescu a castigat un nou mandat la Primaria Capitalei in 2012 cu o serie de promsiuni, care, daca ar fi fost puse in practica, ar fi rezolvat probleme majore de infrastructura ale orasului. Dintre toate.

Ineptie de 13 milioane de euro marca Sorin Oprescu: ambuteiajul de la Fantana Miorita, mutat la Arcul de Triumf

Inaugurat cu o intarziere de circa doua luni, Pasajul Piata Presei Libere, un proiect in valoare de circa 13,6 milioane de euro fara TVA, si-a dovedit la scurt timp ineficienta. in timp ce primarul Oprescu sustine ca i-a scapat pe bucuresteni de ambuteiajele din zona Fantanii Miorita, soferii il contrazic, sustinand ca haosul din trafic s-a mutat cu 700 de metri mai in fata, la iesirea de pe soseaua Kiseleff a noului pasaj subteran.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )