Libnet.ro
UNICEF

01:05

Acuzatii de malpraxis la Spitalul din Radauti. Un barbat a murit dupa ce i s-au facut doua injectii cu antibiotic

Antena3 Antena3,
Acuzatii de malpraxis la Spitalul din Radauti. Un barbat a murit dupa ce i s-au facut doua injectii cu antibiotic

O femeie din judetul Suceava acuza medicii de la Spitalul din Radauti ca i-au ucis sotul. Barbatul a ajuns acolo cu o banala raceala si a murit dupa ce i-ar fi fost facute doua injectii cu antibiotic,. continuă pe Antena3

Acuzatii de malpraxis la Spitalul Judetean din Alexandria: Copil mort de la o fractura, lauza trimisa prea tarziu la Bucuresti

Cea mai mare unitate spitaliceasca din Teleorman nu a fost ferita in ultimii ani de scandaluri de malpraxis. in 2011, un baiat de 11 a murit din cauza unei fracturi tratata la Spitalul Judetean de Urgenta din Alexandria. in 2014, o tanara de 37 de ani care a nascut la spitalul din Alexandria a murit din cauza complicatiilor la o unitate din Bucuresti, unde a ajuns prea tarziu. Anchetele deschise nu s-au soldat cu sanctiuni.

Satu Mare: Un barbat a murit dupa ce a fost strivit de un palet cu sticle pentru geamuri termopan

Un barbat care lucra la o societate comerciala din Satu Mare, a murit, marti, strivit de un palet cu sticle, de aproximativ doua tone, folosite pentru geamuri termopan, informeaza Mediafax. Barbatul de 45 de ani,.

Florida. Un om a murit, dupa ce elicopterul pe care il pilota s-a prabusit

Un om a murit, dupa ce elicopterul pe care il pilota s-a prabusit peste o vila, in statul american Florida. La momentul tragediei, si in casa se afla un barbat, care, din fericire, a scapat teafar.

O tanara din Bihor a murit dupa ce masina condusa de sora sa a intrat intr-un copac

O tanara din Bihor a murit dupa ce masina condusa de sora ei a derapat si a intrat intr-un copac de pe marginea soselei. Echipajele de salvare, ajunse la locul tragediei, au incercat zeci de minute sa o resusciteze pe tanara de 19 ani, efortul depus fiind in zadar.

Un turist german a murit dupa ce a fost muscat de un rechin in Marea Rosie

Un turist german a murit dupa ce a fost muscat de un rechin in timp ce inota intr-o statiune egipteana situata pe malul Marii Rosii, informeaza Mediafax. Turistul german in varsta de 52 de ani a fost.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )