Libnet.ro
UNICEF

23:00

O tanara din Bihor a murit dupa ce masina condusa de sora sa a intrat intr-un copac

Adevărul Adevărul,
O tanara din Bihor a murit dupa ce masina condusa de sora sa a intrat intr-un copac

O tanara din Bihor a murit dupa ce masina condusa de sora ei a derapat si a intrat intr-un copac de pe marginea soselei. Echipajele de salvare, ajunse la locul tragediei, au incercat zeci de minute sa o resusciteze pe tanara de 19 ani, efortul depus fiind in zadar. continuă pe Adevărul

Un turist german a murit dupa ce a fost muscat de un rechin in Marea Rosie

Un turist german a murit dupa ce a fost muscat de un rechin in timp ce inota intr-o statiune egipteana situata pe malul Marii Rosii, informeaza Mediafax. Turistul german in varsta de 52 de ani a fost.

Medicul implicat in cazul batranei care a murit dupa ce a fost trimisa acasa in pijamale a fost dat afara

Medicul de la Spitalul Tractorul din Brasov, implicat in scandalul femeii de 82 de ani care a murit dupa ce a fost trimisa acasa in pijamale si papuci, a fost dat afara. Cadrul medical i-a cedat garda ilegal.

India: 26 de persoane au murit, dupa ce un tren de calatori a deraiat

26 de persoane au murit si cel putin 30 au fost ranite, dupa ce trei vagoane ale unui tren de calatori au deraiat, vineri, in nordul Indiei, informeaza Mediafax.

Primarul din Gheorgheni, arestat dupa ce a incalcat obligatiile controlului judiciar

Curtea de Apel Targu Mures a decis miercuri seara arestarea preventiva pentru 30 de zile a primarului din municipiul Gheorgheni, judetul Harghita, Mezei Janos, acuzat de abuz in serviciu si santaj, apreciind ca acesta a incalcat obligatiile impuse de masura controlului judiciar, respectiv interdictia de a exercita functia de primar pe o durata de 60 de zile.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )