Libnet.ro
UNICEF

23:00

Adel Galbenuse, trimis in judecata pentru omor calificat. Acesta si-a ucis vecina doar pentru un afront

Adevărul Adevărul,
Adel Galbenuse, trimis in judecata pentru omor calificat. Acesta si-a ucis vecina doar pentru un afront

Adrian Galbenuse, zis Adel 29 de ani), a fost trimis oficial in instanta. Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Olt au terminat cercetarile si, miercuri 1 aprilie, au decis ca au suficiente dovezi pentru a-l trimite in judecata pe inculpat pentru savarsirea infgractiuniid e omor calificat. El a fost arestat preventiv la trei zile dupa comiterea faptei, la 18 ianuarie a. c. continuă pe Adevărul

Suceava: Inspectorul sef al Directiei Antifrauda Fiscala, trimis in judecata pentru delapidare

Procurorii DNA a dispus trimiterea in judecata, in stare de arest la domiciliu, pentru inspectorul sef al Directiei Regionale Antifrauda Fiscala Suceava, Ionut Daniel Vartic, intrucat este acuzat de complicitate la delapidare, respectiv de folosire a unor informatii nedestinate publicitatii, informeaza un comunicat remis de DNA.

Cei cinci suspecti in cazul asasinarii lui Boris Nemtov au fost inculpati pentru omor la comanda

Cei cinci suspecti arestati in cazul asasinarii, la sfarsitul lui februarie, a opozantului rus Boris Nemtov au fost inculpati pentru omor la comanda, a anuntat marti o instanta din Moscova, relateaza AFP , in pagina electronica.

Cei cinci suspecti in cazul asasinarii lui Nemtov, inculpati pentru omor la comanda

Cei cinci suspecti arestati in cazul asasinarii, la sfarsitul lui februarie, a opozantului rus Boris Nemtov au fost inculpati pentru omor la comanda, a anuntat marti o instanta din Moscova, informeaza.

Suspectii in cazul asasinarii lui Nemtov, inculpati pentru omor la comanda

Cele cinci persoane suspectate de asasinarea opozantului tus Boris Nemtov au fost inculpati de justitia rusa pentru omor la comanda, a anuntat marti tribunalul municipal din Moscova, relateaza Mediafax.

Trimis in judecata pentru cultivare de droguri

Politistii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Tulcea si procurorul de caz din cadrul D. Tulcea au finalizat cercetarile intr-un dosar penal, cu privire la savarsirea de catre un barbat din municipiul Constanta, a infractiunilor de cultivare si detinere de droguri de risc, fara drept si cultivare si detinere de droguri de risc, fara drept, in vederea consumului propriu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )