Libnet.ro
UNICEF

01:05

Trimis in judecata pentru cultivare de droguri

România Liberă România Liberă,
Trimis in judecata pentru cultivare de droguri

Politistii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Tulcea si procurorul de caz din cadrul D. Tulcea au finalizat cercetarile intr-un dosar penal, cu privire la savarsirea de catre un barbat din municipiul Constanta, a infractiunilor de cultivare si detinere de droguri de risc, fara drept si cultivare si detinere de droguri de risc, fara drept, in vederea consumului propriu. continuă pe România Liberă

Adel Galbenuse, trimis in judecata pentru omor calificat. Acesta si-a ucis vecina doar pentru un afront

Adrian Galbenuse, zis Adel 29 de ani), a fost trimis oficial in instanta. Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Olt au terminat cercetarile si, miercuri 1 aprilie, au decis ca au suficiente dovezi pentru a-l trimite in judecata pe inculpat pentru savarsirea infgractiuniid e omor calificat. El a fost arestat preventiv la trei zile dupa comiterea faptei, la 18 ianuarie a. c.

Suceava: Inspectorul sef al Directiei Antifrauda Fiscala, trimis in judecata pentru delapidare

Procurorii DNA a dispus trimiterea in judecata, in stare de arest la domiciliu, pentru inspectorul sef al Directiei Regionale Antifrauda Fiscala Suceava, Ionut Daniel Vartic, intrucat este acuzat de complicitate la delapidare, respectiv de folosire a unor informatii nedestinate publicitatii, informeaza un comunicat remis de DNA.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )