Libnet.ro
UNICEF

01:05

O adolescenta a fost gasita moarta intr-un parc din Craiova

Antena3 Antena3,
O adolescenta a fost gasita moarta intr-un parc din Craiova

Corpul neinsufletit al unei tinere a fost gasit ieri, in jurul pranzului, in parcul Nicolae Romanescu din municipiul Craiova. Cadavrul, care era in stare avansata de putrefactie, a fost descoperit la marginea. continuă pe Antena3

Caz socant la Cluj-Napoca. Gasita moarta la 5 zile dupa apelul la 112

Conducerea Serviciului de Ambulanta Cluj verifica modul in care un echipaj a intervenit in cazul unei femei, fost lector la UBB Cluj, care a fost gasita moarta in casa la cinci zile dupa ce a sunat la 112,.

O eleva din Craiova, gasita moarta in Parcul Poporului, violata si cu gatul taiat. Fata disparuse de acasa de doua saptamani

O fata de 17 ani din Craiova, data disparuta de parintii ei de acum doua saptamani, a fost gasita moarta sambata seara, in Parcul Poporului din oras.

Violente intr-o gara din Macedonia. Sute de imigranti s-au folosit de bate si cutite pentru a se urca intr-un tren

Mai multe persoane au fost ranite, vineri, intr-o gara din sud-estul Macedoniei, dupa ce mai multi imigranti le-au amenintat cu bate si cutite pentru a urca intr-un tren ce se indrepta spre nordul tarii,.

A fost gasita epava avionului disparut in estul Indoneziei

Epava avionului companiei indoneziene Trigana Air, care duminica a pierdut contactul cu turnul de control deasupra provinciei Papua, in estul Indoneziei, a fost gasita in districtul Oktabe, a anuntat un responsabil din ministerul indonezian al transporturilor, transmit agentiile Reuters si EFE, citate de Agerpres.

Un procuror si un politist, batuti intr-un club din Targu Jiu. Agresorul, capturat

Un politist din Rovinari si un procuror au fost batuti intr-un club din Targu Jiu. Scandalul a avut loc la Club Mozart. Agresorul ar fi fugit cu masina, dar politistii au organizat filtre in oras si l-au prins in trafic. Asupra agresorului s-ar fi gasit si un cutit.

Detinut roman, gasit spanzurat intr-o inchisoare din nordul Italiei

Un detinut roman s-a sinucis intr-un penitenciar din Tornino, nordul Italiei, a anuntat Sindicatul politiei penitenciare, potrivit ziarului La Repubblica. Romanul, in varsta de 30 de ani, a fost gasit.

Cine este femeia gasita moarta pe o cale ferata din Romania

Vineri, la primele ore ale diminetii, oficialii CFR au fost anuntati de catre cei care conduceau trenul accelerat 1821 care circula pe ruta Bucuresti Arad ca, in dreptul statiei Dacia din Petrosani, o femeie este.

Avion indonezian cu 54 de persoane la bord, disparut in Papua Noua Guinee: Epava aparatului de zbor a fost gasita in districtul Oktabe (VIDEO)

Un avion indonezian, model ATR 42, cu 54 de persoane la bord a fost dat disparut in Papua Noua Guinee, dupa ce nu a mai putut fi identificat pe statiile radar, informeaza B1 TV. UPDATE 17:30 Epava avionului.

China: Noi explozii la Tianjin. Cordon de protectie pe 3 km in jurul depozitelor distruse. In zona a fost gasita cianura de sodiu

Politia chineza a confirmat, pentru prima data, prezenta de cianura de sodiu in zona celor doua explozii produse miercuri la depozitele cu produse chimice din Tianjin, in care si-au pierdut viata 85 de persoane, a anuntat sambata mass-media chineza. Totodata, in zona s-au produs noi explozii, de dimensiuni mai mici, urmate de incendii minore, transmite Reuters.

Cum a fost surprins un cuplu de batrani pe ulita, intr-un sat din Moldova! Cineva i-a filmat chiar cand faceau asta!

Dragostea nu tine cont de varsta. Si, aparent, nici poftele trupesti. Doi batrani dintr-un sat au fost filmati in ipostaze neobisnuite pentru varsta lor. Se sarutau cu pasiune, iar el voia chiar mai.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )