Libnet.ro
UNICEF

01:05

Caz socant la Cluj-Napoca. Gasita moarta la 5 zile dupa apelul la 112

Antena3 Antena3,
Caz socant la Cluj-Napoca. Gasita moarta la 5 zile dupa apelul la 112

Conducerea Serviciului de Ambulanta Cluj verifica modul in care un echipaj a intervenit in cazul unei femei, fost lector la UBB Cluj, care a fost gasita moarta in casa la cinci zile dupa ce a sunat la 112,. continuă pe Antena3

O eleva din Craiova, gasita moarta in Parcul Poporului, violata si cu gatul taiat. Fata disparuse de acasa de doua saptamani

O fata de 17 ani din Craiova, data disparuta de parintii ei de acum doua saptamani, a fost gasita moarta sambata seara, in Parcul Poporului din oras.

Ministrul Educatiei Sorin Cimpeanu va participa la cel mai mare congres educational din 2015, la Cluj-Napoca

Cea mai ampla intalnire anuala a dascalilor se desfasoara, in perioada 18-22 august 2015, la Cluj-Napoca. Printre invitati se numara si ministrul Educatiei Sorin Cimpeanu. in cele 37 de editii ale congresului, care s-a organizat prima oara in 1898, nu a lipsit niciodata ministrul educatiei in functie.

Zidul Bisericii Romano - Catolice din Cluj - Napoca a fost VANDALIZAT

Conducerea Bisericii Romano-Catolice Sf. Mihail din Cluj-Napoca a sesizat, joi, Primaria si Politia, dupa ce lacasul de cult a fost vandalizat.

Ginerele lui Ioan Rus isi face mall cu 15 etaje in Cluj-Napoca

Ginerele lui Ioan Rus, Vasile Puscas, a primit autorizatie de constructie pentru MALL-ul colosal pe 15 nivele de pe Calea Manastur de la Primaria Cluj-Napoca, scriu jurnalistii stiripesurse. roFirmele sale au.

Caz socant la Botosani: O fetita de 8 ani, trimisa de mama si matusa sa intretina relatii sexuale in schimbul hranei (VIDEO)

Caz revoltator la Botosani: O fetita de 8 ani a intretinut relatii sexuale cu un barbat de 59 de ani in schimbul hranei. Si mai socant este faptul ca mama si matusa copilei stiau de fapta si chiar o.

O profesoara din Cluj-Napoca preda limba romana strainilor: Pronunta a de parca ar avea in fata o farfurie cu viermi

Pentru Diana Burlacu, meseria de profesor e o provocare pentru ca incearca mereu sa gaseasca formulele potrivite prin care sa-i ajute pe studentii de toate natiile, veniti la Cluj, sa vorbeasca romaneste.

Operatiune spectaculoasa de stingere a unui incendiu de padure la Cluj. Au fost aruncati 63.000 de litri de apa din elicopter

Sase hectare de padure din localitatea clujeana Maguri Racatau au fost afectate, sambata, de un incendiu. Pompierii au intervenit de dimineata pana seara pentru stingerea focului, iar elicopterul Unitatii Speciale de Aviatie Cluj-Napoca a aruncat 63. 000 de litri de apa in zona afectata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )