Libnet.ro
UNICEF

14:00

Afganistan: Atacul in urma caruia au fost ucisi cei doi militari romani a fost revendicat de insurgentii talibani

B1 B1,
Afganistan: Atacul in urma caruia au fost ucisi cei doi militari romani a fost revendicat de insurgentii talibani

Atacul comis sambata intr-o baza militara din provincia afgana Kandahar, in urma caruia au fost ucisi doi militari romani, a fost revendicat de insurgentii talibani, informeaza Mediafax,. continuă pe B1

NATO: Cei doi militarii romani au fost ucisi de doi indivizi imbracati in uniforma armatei afgane

Un purtator de cuvant al operatiunii Resolute Support a declarat ca cei doi militari romani care au murit sambata in Afganistan au fost ucisi de doi indivizi care purtau.

Anunt oficial al NATO. Cine i-a ucis pe cei doi militari romani in Afganistan

Cei doi militari romani care au murit sambata in Afganistan au fost ucisi de doi indivizi care purtau uniforme ale fortelor nationale afgane de aparare si securitate, a declarat pentru Digi24 un.

Cei doi militari romani ucisi in Afganistan au fost repatriati

O aeronava C27J Spartan i-a transportat, luni seara, la Bucuresti, pe cei doi militari ai Fortelor pentru Operatii Speciale ucisi sambata in Afganistan de persoane care purtau uniforme ale fortelor de securitate afgane, la Baza 90 de Transport Aerian din Otopeni fiind organizata o ceremonie militara si una religioasa.

Cei doi militari morti in misiune in Afganistan, repatriati luni: Cel de-al treilea soldat, aflat intr-un spital din Germania, se simte mai bine (VIDEO)

Cei doi militari romani ucisi in Afganistan intr-un schimb de focuri cu talibanii vor fi inmorantati cu onoruri militare in Cimitirul Eroilor din Buzau! Trupurile.

Doi soldati turci au fost ucisi in urma exploziei unei bombe in sud-estul tarii

Doi soldati turci au fost ucisi duminica in explozia unei bombe la Nusaybin, in sud-estul tarii, unde au loc confruntari intre fortele de securitate si rebelii Partidului Muncitorilor din Kurdistan PKK), a afirmat un responsabil militar, citat de agentia Belga, preluata de dhnet. be.

Cei doi militari morti in Afganistan vor fi avansati post-mortem la gradul de sublocotenent

Doi militari romani au murit sambata in apropiere de Kandahar, iar un al treilea a fost ranit Ministrul Apararii Nationale, Mihnea Motoc, ii va avansa la gradul de sublocotenent post-mortem pe plutonierul Iulian Dumitrescu si pe sergentul Adrian Vizireanu, care si-au pierdut viata in timpul executarii unei misiuni in teatrul de operatii din Afganistan, informeaza MApN prin intermediul unui comunicat de presa. Potrivit ministerului, crosul veteranilor de razboi VeteRUN - Cupa Steaua, programat pentru duminica, de la ora 11:00, a fost amanat pentru o data ulterioara. Luni, la ora 8:00, in toate unitatile militare din tara si in cele dislocate in afara teritoriului national vor fi organizate ceremonii militare si religioase de comemorare pentru cei doi militari.

MApN, despre cei doi militari omorati in Afganistan: Instruiau politstii afgani intr-o baza de pregatire cand persoane in uniforme ale fortelor de securitate afgane au deschis focul asupra lor

Ministerul Apararii Nationale pecizeaza cei doi militari romani care au murit sambata dimineata in Afganistan ii instruiau impreuna cu alti militari romani, intr-o baza de pregatire din apropierea localitatii Kandahar, pe politistii afgani, cand s-a deschis focul asupra lor de catre persoane purtand uniforma fortelor de securitate afgane. Militarii romani au ripostat cu foc, ucigandu-i pe agresori.

Dusa: Cei doi militari din Afganistan NU au murit din cauza unei explozii, ca pana acum

Cei doi militari romani din Afganistan nu si-au pierdut viata ca si ceilalti de pana acum din cauza unei explozii, ci dintr-o alta cauza, a afirmat sambata fostul ministru al Apararii Mircea.

Siria: Peste 50 de jihadisti au fost ucisi de artileria turca

Peste 55 de militanti ai gruparii jihadiste Stat Islamic au fost ucisi de artileria turca in apropierea orasului sirian Alep, informeaza Reuters. Turcii au lovit punctele strategice ale jihadistilor.

Opt politisti au fost ucisi in Egipt de barbati inarmati care purtau masti

Ministerul de Interne a declarat ca opt politisti imbracati civil au fost ucisi, intr-un atac comis asupra unui vehicul al fortelor de ordine in provincia Helwan, la sud de capitala egipteana Ca.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )