Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cei doi militari romani ucisi in Afganistan au fost repatriati

Adevărul Adevărul,
Cei doi militari romani ucisi in Afganistan au fost repatriati

O aeronava C27J Spartan i-a transportat, luni seara, la Bucuresti, pe cei doi militari ai Fortelor pentru Operatii Speciale ucisi sambata in Afganistan de persoane care purtau uniforme ale fortelor de securitate afgane, la Baza 90 de Transport Aerian din Otopeni fiind organizata o ceremonie militara si una religioasa. continuă pe Adevărul

Cei doi militari romani ucisi in Afganistan au ajuns in Romania cu un avion al Armatei (VIDEO)

Trupurile neinsufletite ale celor doi militari romani ucisi in Afganistan au fost trimise in tara cu un avion al Armatei Romane, care a aterizat luni, 9 mai, in jurul orei 20.

Cei doi militari romani ucisi in Afganistan, propusi la decorare cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Cavaler

Plutonierul Dumitrescu Iulian si sergentul Vizireanu Adrian, soldatii romani ucisi sambata in Afganistan, au fost propusi pentru decorare post-mortem, cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Cavaler, cu insemn de razboi.

Anunt oficial al NATO. Cine i-a ucis pe cei doi militari romani in Afganistan

Cei doi militari romani care au murit sambata in Afganistan au fost ucisi de doi indivizi care purtau uniforme ale fortelor nationale afgane de aparare si securitate, a declarat pentru Digi24 un.

Afganistan: Atacul in urma caruia au fost ucisi cei doi militari romani a fost revendicat de insurgentii talibani

Atacul comis sambata intr-o baza militara din provincia afgana Kandahar, in urma caruia au fost ucisi doi militari romani, a fost revendicat de insurgentii talibani, informeaza Mediafax,.

Cei doi militari morti in misiune in Afganistan, repatriati luni: Cel de-al treilea soldat, aflat intr-un spital din Germania, se simte mai bine (VIDEO)

Cei doi militari romani ucisi in Afganistan intr-un schimb de focuri cu talibanii vor fi inmorantati cu onoruri militare in Cimitirul Eroilor din Buzau! Trupurile.

Cei doi militari morti in Afganistan vor fi avansati post-mortem la gradul de sublocotenent

Doi militari romani au murit sambata in apropiere de Kandahar, iar un al treilea a fost ranit Ministrul Apararii Nationale, Mihnea Motoc, ii va avansa la gradul de sublocotenent post-mortem pe plutonierul Iulian Dumitrescu si pe sergentul Adrian Vizireanu, care si-au pierdut viata in timpul executarii unei misiuni in teatrul de operatii din Afganistan, informeaza MApN prin intermediul unui comunicat de presa. Potrivit ministerului, crosul veteranilor de razboi VeteRUN - Cupa Steaua, programat pentru duminica, de la ora 11:00, a fost amanat pentru o data ulterioara. Luni, la ora 8:00, in toate unitatile militare din tara si in cele dislocate in afara teritoriului national vor fi organizate ceremonii militare si religioase de comemorare pentru cei doi militari.

MApN, despre cei doi militari omorati in Afganistan: Instruiau politstii afgani intr-o baza de pregatire cand persoane in uniforme ale fortelor de securitate afgane au deschis focul asupra lor

Ministerul Apararii Nationale pecizeaza cei doi militari romani care au murit sambata dimineata in Afganistan ii instruiau impreuna cu alti militari romani, intr-o baza de pregatire din apropierea localitatii Kandahar, pe politistii afgani, cand s-a deschis focul asupra lor de catre persoane purtand uniforma fortelor de securitate afgane. Militarii romani au ripostat cu foc, ucigandu-i pe agresori.

Dusa: Cei doi militari din Afganistan NU au murit din cauza unei explozii, ca pana acum

Cei doi militari romani din Afganistan nu si-au pierdut viata ca si ceilalti de pana acum din cauza unei explozii, ci dintr-o alta cauza, a afirmat sambata fostul ministru al Apararii Mircea.

NATO: Cei doi militarii romani au fost ucisi de doi indivizi imbracati in uniforma armatei afgane

Un purtator de cuvant al operatiunii Resolute Support a declarat ca cei doi militari romani care au murit sambata in Afganistan au fost ucisi de doi indivizi care purtau.

Doi militari romani au murit in Afganistan, iar un al treilea a fost ranit

ACTUALIZARE 16:30 MAE transmite condoleante familiilor militarilor morti in Afganistan Ministerul roman al Afacerilor Externe MAE) isi exprima regretul fata de moartea celor doi militari in Afganistan si transmite condoleante familiilor acestora. *ACTUALIZARE 15:23 Presedintele Iohannis transmite condoleante familiilor militarilor romani morti in Afganistan *ACTUALIZARE 14:58 Doi militari romani si-au pierdut viata si un al treilea a fost ranit in urma unui incident care a avut loc astazi, la ora 10:45, in apropiere de localitatea Kandahar, pe timpul executarii unei misiuni de instruire a politistilor afgani, informeaza un comunicat al Ministerului Apararii Nationale. in urma incidentului, celor trei militari de la fortele pentru operatii speciale, care au fost raniti, li s-a acordat primul ajutor la fata locului si au fost transportati imediat la spitalul militar cel mai apropiat. Din nefericire, plutonierul Dumitrescu Iulian si sergentul Vizireanu Adrian nu au supravietuit, iar starea militarului ranit este stabila si urmeaza sa fie transferat la un spital din Germania se arata in comunicat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )